dinsdag 4 oktober 2016

Dierendag met mijn meisje!

Hi girls! Gisteren was het dierendag en daarom wou ik mijn meisje extra verwennen. Ik was gisteren op tijd klaar met school en daarom ben ik naar Brokken & Zo gegaan in Gouda. Sinds kort is er een grote vestiging van geopend in Gouda en ging daarom even een kijkje nemen. Ik was gelijk verliefd op dit roze halsbandje wat jullie hieronder zien. Ook nam ik gelijk wat extra snoepjes mee van Hello Kitty want daar is ze altijd zo gek op! Zijn jullie ook zo benieuwd hoe het halsbandje staat bij Saartje?


Ik vind het bloemetje het halsbandje echt afmaken! Dat maakt het echt een halsbandje voor een prinses, wat ze eigenlijk ook een beetje is. Aan het halsbandje zit een belletje wat ik persoonlijk heel handig vind, zo kan je haar altijd overal horen lopen en weet je precies waar je in huis moet zoeken als je haar even kwijt bent.Ik vind het bandje dus echt bij haar passen maar helaas zie je er weinig van. Ze heeft zo'n fluffy vachtje waardoor je het een beetje opzij moet duwen om het bloemetje/bandje een beetje te kunnen zien. Saartje is een raskat, een ragdoll. Ik heb bewust voor haar gekozen omdat ik het prachtige katjes vind en ze bekend staan om hun lieve karakter. Saartje loopt altijd achter mij aan en is heel erg op mij gesteld. Ik vind het roze kleurtje dus helemaal bij haar passen, want het maakt haar wel echt een meisje met een extra bol koppie. Ik vind het haar echt schattig maken. 


De voordelen van een halsbandje zal ik nog even allemaal op een rijtje zetten voor jullie:
💕 het is een echt fashionitem voor je katje!
💕 het is handig door het belletje zodat je je katje overal aan hoort komen lopen.
💕 Het is makkelijk verstelbaar dus voor ieder katje een perfecte maat!
& natuurlijk is het leuk om je katje is extra te verwennen met leuke spulletjes!

Heel veel liefs van ons!
Laten jullie een berichtje achter?

1 opmerking :

Back to Top