donderdag 20 oktober 2016

Washi-tape it up!

Hi you! Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog! Vandaag schrijf ik een artikel met leuke inspiratie over washi-tape. Ik ben er altijd gek op en kwam pas geleden deze leuke washi-tape tegen bij HEMA. Gelijk gekocht natuurlijk maar de stapeltjes washi-tape hopen zich bij mij op.. Bij jou ook al het probleem? Neem dan snel een kijkje voor meer inspiratie.

Iedereen bij mij thuis heeft IPhone 5 of 6 dus dat betekent.. allemaal dezelfde oplader! Misschien een herkenbaar probleem en waardeloos als je het aan mij vraagt. Want iedereen pikt je oplader in huis en vervolgens ben je je eigen oplader kwijt. Het probleem is opgelost met dit washi-tape idee! Je kan gemakkelijk je oplader pimpen met jou favo kleurtjes. Zo kan er nooit meer verwarring in huis ontstaan en het ziet er nog eens leuk uit ook!


Ik ben gek op quotes en kaarten. Sinds een tijdje handletter ik ook kaartjes en dat is heel leuk om met washi-tape op te hangen. Helemaal is het leuk om daarbij knijpertjes te pimpen en leuk aan een lijntje te hangen. De kaartjes die je hier ziet heb ik gekocht bij Juffrouw Saartje in Gouda. Benieuwd naar hun instagram pagina? klik dan hier.

Washi-tape - HEMA
Pennen - HEMA
Kaartjes - Juffrouw Saartje

Gaan jullie nu ook aan de slag met washi-tape? Let me know!
Liefs, Nathalie
2 opmerkingen :

  1. Leuke ideetjes vooral dat met die oplader. Ga ik zeker uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel grave ideetjes... ik ga mijn lader en kaarsjes een VIP-behandeling geven ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top