zondag 2 oktober 2016

Opening My Jewellery!

Hi girls! Eindelijk mijn eerste artikel online. Ik ben al een tijdje bezig met foto's te plaatsen op instagram en ik heb nu toch besloten om erbij te gaan bloggen.
Naast mijn studie als HBO verpleegkundige vind ik het toch leuk om mijn creativiteit op een andere manier te kunnen uiten. Zodoende dat ik toch met een blog erbij wil beginnen!

Als fashionista kan je de glamour day niet missen toch? Daarom ben ik gisteren met mijn moeder en zusje naar Utrecht geweest. We gingen vroeg op pad, want we wouden eerst naar de opening van My Jewellery gaan. Wat is de winkel mooi geworden en we hebben alle drie leuke musthaves gekocht!Zelf wou ik heel graag een rosé armbandje voor bij mijn cluse horloge. Die heb ik eindelijk kunnen shoppen. Ik vind het toch altijd fijn om het eerst even in de winkel te passen en te bekijken.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe aankoop!
We kregen ten slotte ook nog een goodiebag mee met leuke items zoals een leuk make up tasje en leuke tijdschriften. Het was een heerlijke glamour-day! Hebben jullie ook nog leuke items geshopt? Let me know!


Liefs, Nathalie

3 opmerkingen :

 1. Hartstikke leuk dat je de sfeer van Glamour day met ons deelt. Top!

  Je "Nurse Jackie" collega

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk artikel naat! Vond de opening ook super leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top