dinsdag 11 oktober 2016

Healthy lunch bij Picknick Rotterdam.

Hi girls! Zoals jullie weten studeer ik sinds een paar weken in Rotterdam dus daarom besloten mijn zusje en ik Rotterdam wat meer te gaan verkennen. We zijn allebei gek op leuke hotspots en vinden het leuk als er lekkere of bijzondere gerechtjes geserveerd worden. We kwamen uit bij Picknick Rotterdam, lezen jullie mee?Je kan er zowel lunchen als ontbijten en de inrichting is echt fantastisch! Oke, je moet er wel van houden maar ik vind het een geweldig concept om te picknicken aan leuk tafeltje. Het eten is seizoensgebonden, biologisch en vaak ook healthy! Wil je graag een gluten vrij? Dat kan ook! Ideaal dus! Aan alles is gedacht om je echt het gevoel te geven dat je aan het picknicken bent.
De menukaart was ook zo leuk gepresenteerd en de indeling van binnen was minimalistisch maar wel heel gezellig eten. Ik vind het geheel goed bij het concept passen want als je gaat picknicken ga je ook back to basic toch?Wij hadden allebei een ander broodje gesteld. Ik zelf eentje met kip en advocado en mijn zusje een heerlijke tosti! Ze waren allebei heel erg smakelijk en ik stond te kijken hoe deze tosti was gemaakt, hoe lekker hij eruit zag proefde hij ook! Meestal krijg je echt zo'n saaie tosti geserveerd als je zoiets besteld maar dat was hier niet het geval! Daarbij hadden we een vers geperste jus besteld wat ook zo'n verrassende combi was samen met wat yogurt erin!

We hebben echt een super leuke dag gehad en afgesloten met een middagje shoppen. Voor de kaart kan je altijd hier kijken. Wat vinden jullie van dit deze leuke hotspot? Gaan jullie hier ook een keer wat eten?

Liefs, Nathalie1 opmerking :

Back to Top