dinsdag 18 oktober 2016

A cosy winter with my new jacket!


Hi girls! Leuk dat jullie benieuwd zijn naar mijn nieuwe jas die heb gekocht bij The Sting. Vandaag schrijf ik een review over deze jas van het merk Anti Blue en vertel ik waarom ik de keuze heb gemaakt waarom ik voor deze jas ben gegaan. Lezen jullie mee?
Normaal gesproken kies ik juist altijd nette jasjes, met leuke knopen en het liefst in een leuke pastelkleur. Deze keer had ik mijzelf voorgenomen een zwarte jas te shoppen met het liefste een zachte binnen voering die voor de komende winterperiode lekker warm is. Ik sta namelijk vaak op het station te wachten en dan is het fijn als je lekker terug kan kruipen in een warme jas. Toen ik deze jas teken kwam bij The Sting was ik daarom ook gelijk verkocht.

Het is een heerlijke warme jas, hij valt lang en heeft touwtjes waarmee je hem in het midden aan kan trekken. Daardoor brengt het bij mij er meer model in en word ik er geen 'bolletje' van. Ik heb de jas gecombineerd met ook een sjaal van The Sting. Om mijn outfit af te maken combineer ik het met mijn cognac laarsjes.


 Deze jas heeft zoveel voordelen en daarom zet ik ze voor jullie op een rijtje.
💕 De jas valt lang en is daarom ideaal voor de koude dagen.
💕 Door de touwtjes aan te trekken geeft een perfect model aan de jas.
💕 Deze jas is met veel stijlen goed te combineren.
💕 De jas heeft twee verschillende zakken, eentje om je handen in terug te kunnen stoppen en een met een sluiting voor bijvoorbeeld je telefoon of handschoenen.
💕 De mouwen zijn afgesloten waardoor er geen koude lucht in de jas komt.
💕 De jas heeft een fluffly binnen voering waardoor hij lekker warm is.
💕 De jas heeft zowel een rits als knoopjes om de jas dicht te maken.


Wat vinden jullie van mijn nieuwe jas? Zou je hem ook zo dragen?
Liefs, Nathalie

5 opmerkingen :

 1. Vind het een mooie jas en staat je heel goed! <3 Leuk ook met de sjaal.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Langere jassen zijn altijd veel fijner dan kortere! Plus dat zwart ook al-tijd goed is. Oftewel: toffe jas! Haha. Hij staat je goed. :) Ik zou hem ook zo dragen met zo'n sjaal er bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie jas, staat ook leuk met die schoenen en sjaal!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top