woensdag 26 oktober 2016

My favorite christmas wishlist!

  Hi girls! Vandaag staat er een persoonlijk artikeltje online! Namelijk mijn wishlist!
Ik dacht de knusse periode van kerst komt er weer bijna aan en ik heb nog zo veel leuke dingetjes die ik graag wil hebben. Daarom dacht ik, dit wil ik vandaag met jullie delen! Kijken en lezen jullie mee?


1. My Jewellery bracelets
Ik zou dolgraag mijn verzameling willen aanvullen. Ik heb al 1 armbandje van My Jewellery in een brons kleurtje. Daarbij zou ik ook een smalle versie willen in het zilver met 'dream big'. Dit vind ik wel bij mijzelf passen omdat ik nog zoveel uitdagingen heb aan te gaan binnen mijn opleiding!

2. Suède dress
Ik vind dat de suède dress niet kan ontbreken in mijn garderobe, daarom zou ik heel graag een grijze suède dress willen. Perfect te combineren met zacht roze of zwarte overknee boots. Ook dit leuke jurkje is van My Jewellery.

3. Cluse watch
Ik heb zelf al een Cluse watch in het grijs met brons, jullie hebben hem vast al een keertje voorbij zien komen op mijn instagram of op mijn blog. Ik ben dol op de Cluse horloges. Ik hou van minimalistisch en het maakt altijd echt je look af! Jammer genoeg vind ik de grijze Cluse watch niet bij elke match passen. Daarom zou ik hem ook graag nog in een zilver kleurtje erbij willen. Perfect ook te combineren met mijn suède dress en romantic lace dress.

4. 50 geluksmomentjes
Oooh, zo schattig vond ik dit. Ik zag het bij HEMA en dacht, dit moet ik ook hebben! Super leuk om af en toe een kaartje erbij te pakken als je het druk heb gehad of eventjes gewoon wilt lachen, toch!

5.  Pantoffels
Ik heb de laatste tijd weer zo veel last van koude voeten. Daarom moet ik toch wel weer een nieuw paar pantoffels aanschaffen. Pantoffeltjes heb je toch ook nog genoeg? Hihi. Deze vind ik zo cute en ze zien er ook zo fluffy uit! Ik wil deze gewoon aan mijn voeten hebben! Deze cutie pantoffeltjes zijn van Hunkemöller.

6.  Don't look at me gezichtsmasker
Gezichtsmaskers gebruik ik best vaak, vind het altijd fijn om mijn huid goed te verzorgen. Meestal koop ik maskertjes bij HEMA of kruitvat, maar van Lush lees ik zo vaak goed reviews! Ik zou daarom ook graag dit lekkere masker uit willen proberen. Dit blauwe masker van Lush is verfrissend en verzorgend voor de huid. Perfect voor een lange en drukke dag school!

7. Polette bril op sterkte
Brillen maken je outfit af en mijn oude bril ben ik een beetje zat. Ik draag eigenlijk altijd lenzen maar zou graag wat meer een bril willen dragen. Dit leuke exemplaar van Polette vind ik echt fantastisch! Hij is helemaal niet zo prijzig en op deze manier is het leuk om af en toe een bril te dragen bij de juiste outfit!

8. Polaroid camera met hengsel
Oke, een polaroid. Wie wil dat nou niet? Bij mij staat hij dus ook tussen mijn wishlist. Ook het liefste met dit leuke hengsel van Mode Musthavens. Ik ben echt verliefd en zou graag leuke fotootjes willen maken. Ik hou van die oude look en het maakt een geweldig sfeertje in je kamer als je ze leuk ophangt.

8. Romatic lace dress
Dit vind ik gewoon een prachtig jurkje wat je veel kan combineren. Zowel als onderjurkje voor onder een sweater dress of onder de suède dress van mijn wishlist. Ik verwacht echt dat dit de perfecte combi is. Ook dit jurkje is te vinden bij My Jewellery.

Wat vinden jullie van mijn wishlist? En wat staat er nog op jullie lijstje?
Let me know!

Liefs, Nathalie

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Back to Top