maandag 31 oktober 2016

My new fluffly jacket!

It's so fluffy! Ik hou van fluffy jasjes! Ik was helemaal verkocht toen ik deze tegen kwam, want je kan nooit genoeg fluffy items in je kast hebben. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik dit leuke fluffy jasje combineer.
De outfit heb ik lekker basic gehouden. Door het te combineren met een zwarte jeans en zwart basic t-shirt zijn mijn hakken en het fluffy jasje een echte eye cather geworden. Het crocotasje van Costes kon daarbij zeker niet ontbreken. Het past zo goed bij mijn schoenen waar ook een croco printje in terug komt. Ik hou ervan zo items te combineren. Ik ben helemaal gek op dit outfitje. Jullie ook? Let me know!

T-shirt - Vero moda
Fluffy jasje - Seven Bien
Jeans - Vila
Schoenen - HIP mode
Tasje - Costes
Ring - Pandora

Liefs, Nathalie

2 opmerkingen :

  1. Vind het echt super leuk gecombineerd. Fluffy is zo leuk! Ik ben zo blij dat ik mijn fluffy jasje weer kan dragen :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je meis! 💖 Ja de koudere dagen hebben toch weer zo zijn voordelen he! 😊

      Verwijderen

Back to Top