vrijdag 7 oktober 2016

Hoe combineer je het beste een chinobroek?

Hi girls! Hoe combineer je nou eigenlijk een chino broek? Vandaag laat ik jullie dat zien met mijn nieuwe outfit die ik heb geshopt bij pieces. Ik ben dol op de nieuwe 'stripes' trend en daarom kon dit item ook niet in mijn kledingkast ontbreken!


Ik heb deze zwarte broek dus bij pieces gekocht en hij zit heerlijk! De stof is stretch en valt daarom perfect. Daarbij is de voering van de broek niet dun waardoor hij ook zo meteen in de minder warme dagen goed te dragen is. Ik heb de chino broek gecombineerd met een licht roze 'stipes' shirtje en een leuke ketting met diamant. De pijpen van de broek heb ik iets opgerold waardoor de laarsjes van Elize Store er goed tot zijn recht komen. Door de pijpen van de broek iets op te rollen maakt het de look niet te netjes en word het een alledaagse fashion look.
Daarbij kan je deze look afmaken met het te leuke make-up tasje van My Jewellery. Wat ik ook zo leuk aan dit tasje vind is dat hij zo leuk bij mij mijn blog past. Ik was daarom gelijk verliefd op dit tasje. Het tasje is ook nog eens ruim waardoor je al je musthaves altijd bijdehand hebt. Door een licht roze lipgloss erbij te combineren maakt het je look helemaal af en komt de kleur terug in je gezicht van je shirtje.Wat vinden jullie van deze look?

T-shirt - pieces
Chino broek - pieces
Ketting - pieces
Boots - Elize store
Make up tasje - my jewellery
Lipgloss - catrice

Liefs, Nathalie

2 opmerkingen :

Back to Top