zaterdag 29 oktober 2016

Touren in Amsterdam met boyfriend!

Vandaag staat er een artikeltje online over mijn dagje in Amsterdam samen met Wesley. Hij had speciaal een dagje vrij genomen om samen een dagje op stap te gaan. Onze keuze was snel gemaakt! We gingen een dagje naar Amsterdam en kwamen al leuke blauwe fietsen tegen die je kon huren bij holland rent a bike. Het ligt perfect gelegen, naast de bijenkorf en dus gemakkelijk te vinden en snel te huren. Hoe leuk is dat!


We hadden besloten lekker samen Amsterdam door te fietsen, een kijkje te nemen in het vondelpark en een leuk hotspotje op te zoeken. Super makkelijk als je daarbij een fiets huurt want je ben super snel overal waar je wilt zijn! Natuurlijk kan je ook met het openbaar vervoer gaan maar dit is toch wel een stuk leuker! Onderweg hebben we even een kopje koffie gedronken bij dit leuke tentje wat wij tegen kwamen. Vervolgens zijn wij door gefietst naar het vondelpark.

Hoe leuk is deze fiets om te huren? Het kost maar 8,- per fiets en daarvoor kan je hem heel de dag huren. Daarbij krijg je dus ook echt een leuke fiets mee wat echt wel de moeite waard is om eventjes op te gaan fietsen. Het is romantisch en door een fiets te huren kom je leuke plekjes tegen die je nooit echt zo snel zou vinden. Ik vind het zeker een aanrader! Na het vondelpark zijn we samen nog de rest van Amsterdam gaan bekijken en hebben we een leuk hotspotje op gezocht. Ook hiervan komt een artikeltje online!

Wat vind jij van deze leuke bikes die je kan huren? Zou je dit ook een keertje doen?

Liefs, Nathalie

1 opmerking :

  1. Ohhh leuk! Ik wil al zo lang een bezoekje brengen aan Amsterdam, leuk om het zo met de fiets te doen!
    X Elien

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top