maandag 24 oktober 2016

Tuesdays are for happy outfits!


Tuesdays are for happy outfits! Daarom deel ik dit leuke outfitje vandaag met jullie die ik droeg naar de tentoonstelling van Peter Lindbergh bij de Kunsthal in Rotterdam.
  Echt een aanrader dus om even een kijkje te nemen! De tentoonstelling is tot februari te zien en echt een super mooie tentoonstelling voor iedereen die van fotografie houd.

Ik hou van de sweaterdress trend! Je kan het op zoveel manieren combineren en het zit nog eens comfi ook! Ik heb deze grijze sweaterdress gecombineerd met een geruite blouse. Ik vind deze combinatie perfect bij elkaar staan omdat het grijs terugkomt bij de blouse.
Ik heb mijn outfit gecombineerd met mijn nieuwe gekochte laarsjes. Korte laarsjes zijn altijd perfect te combineren bij zoveel verschillende outfits! Maar je kan het natuurlijk ook combineren met overknee boots! Helaas heb ik die nog niet maar zou die wel dolgraag willen aanschaffen. Iemand nog een tip voor mij waar ik ze zal kopen?
Blouse - The Sting
Jurk - Vila
Boots - Elise store
Horloge - Cluse
Armband - My jewellery
Oorbellen - gift
Tas - gift

Wat vinden jullie van deze outfit? En hebben jullie nog tips waar ik leuke overknee boots kan scoren? Let me know girls!

Liefs, Nathalie1 opmerking :

  1. Hele leuke outfit naat en vind je foto's echt super mooi <3
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top