dinsdag 22 november 2016

Can't get enough of army!


Ik ben echt in love met deze army jacket. Ik maakte deze foto's samen met mijn zusje Evelien in Rotterdam tijdens een middagje shoppen. Ja, shoppen is echt mijn hobby en zucht.. het is al best een tijd geleden! Wat wel een super leuk nieuwtje is dat ik Costes tickets heb gewonnen! Dat betekent met 30 procent shoppen op een speciale shopping night met mijn vriendinnetje! Wauw nu al zin in! Maargoed, verder benieuwd geworden naar de rest van de foto's? Neem dan snel verder een kijkje!
Ik vind dit jasje echt geweldig! Het liefste zou ik ook nog een army broek willen kopen ofzo en dan stoer combineren met leuke boots! Ik kwam vandaag toevallig wel een hele gave army broek tegen maar die was helaas best prijzig. Dit jasje heb ik gecombineerd met een zwarte broek met gaten bij de knieën en een wijde top. De zwarte broek met gaten maakt de look net even wat stoerder. Daarnaast hou ik er van als een shirtje wijd valt omdat dat beter uitkomt bij mijn figuur. Ik heb hierbij voor goude accessoires gekozen omdat ik dat bij de kleuren het beste vond passen.

Ketting - H&M
Army jacket - Glam factory
Basic shirt  - Vero Moda
Broek - Vila
Schoenen - Costes
Tas - Gift

Wat vinden jullie van dit outfitje? Vinden jullie army ook zo leuk?

Liefs, Nathalie

1 opmerking :

Back to Top