maandag 7 november 2016

Got some inspiration from Peter Lindbergh

Mijn vriendinnetje Marieke en ik zijn allebei dol op mode, daarom zijn wij afgelopen herfstvakantie naar de tentoonstelling van Peter Lindbergh geweest. Fotografie heb ik altijd al erg leuk gevonden en vind het de laatste tijd steeds leuker om mij er meer in te gaan verdiepen. Kijken jullie mee? Dan maak ik jullie verder nieuwsgierig naar de verdere tentoonstelling van Peter Lindbergh!
Ik vind de composities en de belichting zo interessant die Paul Lindbergh aanneemt. De contrasten die ook naar voren komen door zwart wit foto's te gebruiken vind ik ook erg mooi. Ik vind het heel in interessant welke composities je aannemen voor een perfecte foto en haal hier veel inspiratie uit.
Ook vind ik al die soorten cameratjes altijd zo leuk! Dus een foto daarvan kan natuurlijk ook niet ontbreken. Daarnaast konden zijn wij ook a la Paul Lindbergh op de foto geweest, want die kan ook natuurlijk niet ontbreken! De tentoonstelling is tot 12 februari te zien, dus als je nu nog geen gaatje vrij hebt in de planning kan je de fotografie van Paul Lindbergh altijd nog later bekijken.Ik zou nog best meer over fotografie willen leren en jullie?
Let me know!

Liefs, Nathalie10 opmerkingen :

 1. Ik moet bekennen dat ik die Peter niet ken, maar ziet er wel uit als een toffe expositie! En meer over fotografie leren? Dat zou ik zeker wel willen ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je foto's echt super leuk geworden! Ziet er super mooi uit.
  Love it <3

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie tentoonstelling! Ik ben echt wel een beetje van de kunstige dingen, daar leef ik dan zo van op! Je krijgt dan zo veel nieuwe ideeën. Ik kende hem nog niet, maar ik ga het binnenkort wel even opzoeken! En ik zou dolgraag wat meer over fotografie willen leren :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja is echt zeker de moeite waard!
   Ik vind het ook altijd erg leuk, ik vind er altijd rust in om zoiets te doen.
   Zeker nu naast mn drukke studie!

   Verwijderen
 4. Zwart wit foto's vind ik eigenlijk altijd prachtig! Er wordt dan veel meer verteld vind ik! Fotografie is zeker een onderwerp waar ik meer over zou willen leren door bijvoorbeeld een cursus of iets te volgen. Maar dan moet ik wel eerst een goede camera aanschaffen en daar heb ik het geld nog niet voor hihi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vind ik ook!
   Ik moet ook nog een goede camera aanschaffen, maar vind het moeilijk kiezen welke! 😮

   Verwijderen
 5. Wauw, wat een toffe expositie! Zeker iets waar ik een kijkje wil nemen, mocht ik toevallig in de buurt zijn (Rotterdam is zo ver weg haha). Mooie foto's heb je gemaakt! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top