woensdag 9 november 2016

Mijn lush massage bar voor de herfstige periode!

De laatste tijd heb ik het zo druk met school en dat is het moment voor jezelf altijd zo fijn!
Zeker met deze koude en kortere dagen hou ik er van om lekker lang te douchen. Na het douchen verzorg ik mijn huid nog extra goed met de massage bar van Lush. Vandaag schrijf ik een review over mijn masage item van lush en ik kan je nu al verklappen, ik ben verkocht! Nieuwschierig over welke massage bar ik het heb? Lees dan snel verder!


Ik heb gekozen voor de Wiccy Magic Muscles. Deze massage bar bevat een verwarmend mélange van essentiële oliën van kaneel en pepermunt. Het stimuleert je bloedcirculatie en maakt stijve, pijnlijke spieren los. Heerlijk! Want ik heb vaak van die lange studeerdagen last van mijn rug. Naast dat het je pijnlijke spieren los maakt voed het je huid ook goed en is het verzorgend. De oliën die in de massage bar zitten zijn namelijk gemaakt biologische cacaoboter, sheaboter en extra virgin kokosolie zodat het je huid insmelt.Voor gebruik heeft de Lush massage bar een gladde onderkant zodat je het gemakkelijk kan aanbrengen op je huid. Naast deze voordelen ruikt de massage bar ook nog eens heerlijk!  Het heeft een sterke en wel overheersende geur waar je wel van moet houden. Ik vind het persoonlijk een heerlijke geur die bij dit seizoen past, namelijk kaneel.
Als je hier niet van houd zijn er natuurlijk nog tal andere varianten waar je uit kan kiezen die ook heerlijk ruiken! Zelf wil ik per seizoen een andere gaan gebruiken, dus zo meteen met kerst ga ik misschien wel weer een nieuwe shoppen!


Wel is het handig om daarbij een bakje te kopen waar je de massage bar in kan bewaren. Ook is het beter voor het product om het gekoeld te bewaren. Omdat de ingrediënten erop gemaakt zijn dat ze smelten op lichaamstempratuur.

Silky underwear is ook een product van Lush wat ik ook een aanrader voor iedere vrouw vindt! Willen jullie hier ook een review van zien? Iedergeval is de Lush massage bar te koop in verschillende maten en vormpjes. De Wiccy Magic Muscles is te koop voor 10,95 euro. Als je het bakje er ook bij aan wilt schaffen kost het nog wel iets extra's, maar ik zou het je zeker aanraden.

Wat vinden jullie van de massagebar? Zouden jullie hem ook gebruiken voor de verzorging van je huid? Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat!


4 opmerkingen :

 1. Ik denk dat ik hier ook mijn huid wel mee zou willen verzorgen, klinkt echt heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil zeker een review zien van Silky Underwear! Ik heb zelf nog nooit een massagebar in Lush gekocht maar ik heb er wel al eentje willen kopen.. Ik zou hem zeker gebruiken! Dus het komt er vast en zeker wel nog eens van :)


  X Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ga nog een review dan schrijven over de silky underwear :)

   Verwijderen

Back to Top