zaterdag 26 november 2016

Mijn onmisbare lush product!


Lush is echt mijn favo merk als het gaat om beauty producten! Het is diervriendelijk, ruikt heerlijk en heeft ook nog is een fantastische werking! Helaas heb ik niet altijd voldoende centjes om alles te kunnen kopen wat ik zou willen, maar daar heeft iedereen wel eens last van toch? Daarom schrijf ik vandaag een review over het onmisbare Lush product voor iedere vrouw! Lezen jullie mee?


Vandaag schrijf ik een review over silky underwear. Het is een heerlijke poeder en verzorgend voor de huid. Het is gemakkelijk aan te brengen zonder dat er heel veel poeder uit het flesje komt en voelt zacht op de huid. Waarom dit product voor iedere vrouw onmisbaar is? Omdat het bescherming bied voor de huid. Ik heb zelf altijd last van schurende benen.. Ja beetje stom om te zeggen maar ik denk dat veel vrouwen hier ook last van hebben toch? Vooral in de zomer is dit echt een struggle. Het probleem is echt opgelost met deze heerlijk ruikende poeder! Je brengt het aan op de irriterende plek en weg met de pijn! Echt een uitkomst toch?


Zijn jullie ook verkocht? En gaan jullie dit ook uitproberen?
Let me know!

Liefs, Nathalie

2 opmerkingen :

  1. Ik moet echt een keer Lush producten gaan proberen. Hoor altijd alleen maar goede verhalen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh, jeetje, wat ideaal! Dit moet ik een keer proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top