zaterdag 12 november 2016

Milkshakes bij Corner Bakery in Amsterdam!

Toen ik in Amsterdam was samen met Wesley om een dagje te shoppen heb ik een leuk hotspotje opgezocht. Zoals je weet ben ik dol op hotspotjes en als ik op stap ga zoek ik er altijd wel eentje op! Dit keer was het Corner Bakery in Amsterdam. Een super leuk vintage hotspotje wat gemakkelijk is te bereiken. Het ligt dicht bij het centrum en er worden heerlijke lunches of gebakjes geserveerd.


Op de begane grond was het druk en waren alle tafeltjes bezet. Even baalde ik totdat ik zag dat je ook beneden kan eten! Daar was het ook zo leuk ingericht met leuke kussentjes en marmer tafeltjes & een vintage tintje zoals je hier verder onder de foto's ook kan zien.

Super leuk ingericht he? Ik ga hier sowieso nog een keertje naar toe! Zoals ik net vertelde serveren ze er heerlijke lunches maar ook perfecte koffie met wat lekkers erbij. Kortom een uitgebreide menu kaart met ieder wat wils. Het personeel is heel klantvriendelijk, gastvrij en is voor iedereen aanwezig. Ondanks dat er al veel mensen aan het lunchen waren toen we aankwamen was er dus nog een verborgen plek met de trap naar beneden. Zo leuk ook ingericht! We hebben samen op een bankje gegeten aan een marmer tafeltje. I love it! Ik koos zelf voor een heerlijke milkshake met een broodje hamburger. Dit werd zo leuk geserveerd en helemaal in de stijl van het restaurantje.

Wat vinden jullie van dit hotspotje in Amsterdam? Zouden jullie hem ook opzoeken tijdens een dagje shoppen?

Liefs. Nathalie


7 opmerkingen :

 1. Hier stuurde ik laatst nog een foto van naar mijn vriendinnen! Moet ik naar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, deze plek kende ik nog niet! Ziet er heerlijk uit, ga deze zeker onthouden voor de volgende keer als ik in Amsterdam ben :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuk hotspotje, de milkshake ziet er heerlijk uit!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier wil ik zo graag eens heen! Ziet er te leuk en lekker uit allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top