donderdag 24 november 2016

My favorite pandora items!

Hi girls! Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog! Vandaag laat ik jullie meer weten over mijn Pandora armband en ring. Vanaf mijn 16e heb ik al deze armband en ik ben er zo gek op! Het is goed te matchen bij verschillende outfits en je kan je armband gemakkelijk aanpassen aan je outfit. Zelf krijg ik vaak bij speciale gelegenheden een bedeltje en daar wil ik jullie vandaag meer over vertellen. Lezen jullie mee?
Mijn favoriete bedeltje heb ik gekregen van mijn lieve vriend. Ik heb deze twee jaar geleden voor mijn verjaardag gehad. Op het bedeltje staat forever together. Altijd als ik naar dit bedeltje kijk heb ik weer een klein geluksmomentje en denk ik terug aan het leuke moment dat ik dit leuke bedeltje kreeg.  


Vorig jaar heb ik ook deze mooie ring gekregen van mijn vriend. De ring is in de vorm van een prinsessen kroontje en ik ben er nog steeds zo verliefd op! Toen hij hem aan mij gaf zei hij tegen mij:
'Omdat je mijn prinses bent' Zo lief toch! Deze ring draag ik het meeste. De ring zit perfect om mijn vinger heen, heb er geen last van met dragen en is leuk om met jurkjes te combineren. Aangezien ik gek op jurkjes ben! De meeste bedels en de ring zijn van Pandora.

Wat vinden jullie van Pandora girls?

Liefs, Nathalie

1 opmerking :

  1. Wat een prachtige items!
    Ik vind Pandora echt zo mooi, het leuke is ook dat je zo'n armbandje kunt personaliseren. Het perfecte cadeautje als je mij vraagt!
    XXX

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top