donderdag 3 november 2016

Opening The Little Green Bag in Rotterdam!

Hi girls! Vandaag heb ik een leuk nieuwtje die ik met jullie wil delen. Ik ben namelijk samen met mijn zusje Evelien naar de opening geweest van The Little Green Bag in Rotterdam. Een super tof merk waar je de leukste tassen, sieraden en accessoires kan shoppen. Het adres voor een shopaholic! Want genoeg tasjes kan ik niet genoeg hebben! Toen ik werd uitgenodigd om een kijkje te nemen bij de opening was ik gelijk enthousiast! Zijn jullie ook zo enthousiast en benieuwd geworden naar de opening en de inrichting van de winkel? Lees dan snel mee!


The little green bag had al twee verschillende vestigingen in Delft en Vlaardingen. De nieuwe vestiging is nu geopend in Rotterdam, midden in het centrum. Ideaal dus! The Little Green bag verkoopt tassen naar iedereens smaak. Van een stoere cowboys bag naar een perfect tasje van Supertrash voor een nette gelegenheid. Naast tassen verkopen ze ook vele andere musthaves zoals sieraden, portemonnees, Happy Socks en leuke goodies. Voor iedereen is er dus iets wils!

De winkel zelf was niet te missen door zowel de ballonnen die buiten stonden als de toffe etalages. De etalages waren stoer gedecoreerd met verschillende fashion items en tassen.

Daarna ben ik de winkel zelf in gelopen. Dit heeft echt een 'wauw' effect als je binnen komt. Er is gebruik gemaakt van hoge wandjes waarop tassen snel en overzichtelijk te observeren zijn. Het leuke daarvan vond ik dat je gelijk de leukste items kon observeren. Ondanks dat er gebruik is gemaakt van hoge wandjes oogt de winkel rustig, trendy en stoer. Waar ik echt gek op ben zijn cactusjes. Die waren ook overal terug te vinden in het interieur en werden gedecoreerd tussen tassen. De manier van etaleren vind ik dus helemaal kloppen bij het concept. Overal zijn dus stoere cactusjes te vinden, maar ook de manier van presenteren van de FAB portemonnees vond ik heel tof en de horloges in het vintage koffertje.


En wat een leuke sieraden verkopen ze hier! Hele leuke minimalistische hangertjes en super leuk gepresenteerd. Super leuk om met kerst te geven aan een vriendin bijvoorbeeld! Ik zou niet alleen mijn vriendin er blij mee maken, maar ook mijzelf! Ik vind het altijd zo leuk om cadeautjes te geven.
Maargoed, de armbandjes zijn niet alleen super leuk! Ook is het goed om te weten dat de sieraden van 100 procent messing zijn gemaakt, dat betekent dat ze hun zilver en goudkleur lang en goed behouden.  
Ook kon je deze avond zelf je sjaal laten ontwerpen bij POM Amsterdam. Super tof! Je kon je eigen kleuren en materialen samenstellen voor je eigen persoonlijke sjaal.Zelf was ik opslag verliefd op deze leuke tasje van Ted Baker. Wat vinden jullie van dit tasje? Ik vond het strikje op het tasje zo leuk en ben ook wel echt gek op pastelkleurtjes.Daarnaast werden er ook heerlijke hapjes en champagne uitgedeeld. Natuurlijk hadden Evelien en ik gelijk last van de make-up stugle. Lippenstift op onze glaasjes. Hebben jullie daar ook altijd last van?
Zelf vond ik het super leuk dat ik was uitgenodigd bij voor dit event. Het was mijn eerste event waar ik bij mocht zijn. Ten slot kreeg ik een goed gevulde goodiebag met super leuke musthaves mee! Op zowel mijn Instagram als blog zal ik jullie nog op de hoogte houden mijn leuke goodiebag.

Wat vinden jullie van de nieuwe winkel van The Little Green Bag in Rotterdam? Vinden jullie de inrichting ook zo mooi geworden en gaan jullie ook een keer een kijkje nemen voor een nieuwe tas? Let me know!

Liefs, Nathalie

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Back to Top