maandag 14 november 2016

Shining with my new outfit!

Ladies, ik vond het weer tijd voor een leuk outfitje. Daarom vandaag een post over mijn nieuwe outfit die ik kocht bij Mitch. Ik was al een heel tijdje opzoek naar een leuke zwarte rok. Na zoveel winkels af te zijn geweest in Amsterdam had ik nog niet de perfecte gevonden. Totdat ik de Mitch in Gouda in liep was ik meteen verkocht!

Ik heb de rok gecombineerd met een sterrenblouse en een paar overknee boots. Ja, ik heb ze eindelijk! Zoals jullie in mijn post een tijdje geleden hadden kunnen lezen wou ik die heel graag!
Maargoed, ik vind dit outfitje is echt super! De rok is van immitatieleer dus geeft echt een stylische look. Het is ook fijn dat als je gaat zitten dat niet gelijk het model uit de rok gaat. Ik heb gekozen om toch een paar hoge laarzen erbij te dragen om het outfitje toch een beetje netjes te maken. Het handige is aan deze overknee boots dat je zelf kan beslissen hoe hoog je ze draagt doordat je ze zelf kan verstellen. Ik ben echt dol op deze trend items!
Ketting - Primark
Blouse - Mitch
Rok - Mitch
Overknee boots - Mitch
Portemonnee - Loulou

Wat vinden jullie van mijn outfit?

8 opmerkingen :

 1. Heel leuk gestyled. Love it! XO- http://valeriecharis.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat een gave outfit! Ik vind die blouse ook helemaal te gek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke items allemaal <3 Ik vind je rok echt geweldig, daar kun je ook eindeloos mee combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!! <3 Klopt, is ook leuk te combineren met een leuk velvet shirtje vind ik!:)

   Verwijderen
 4. Wat is je rok mooi zeg! Leuk gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit, de rok staat super in combinatie met het rokje. En wat handig dat je zelf de lengte van je laarzen kunt bepalen!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top