zaterdag 5 november 2016

Sugar and sweets at a new hotspot!

Hi girls! Vandaag neem ik jullie mee naar een leuk hotspotje in Gouda, namelijk Sweet Art Bakery. Ben je gek op een leuk interieur, lekkere zelfgemaakte taartjes en cupcakes? Dan ben je hier bij het goede adres. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!
How cute is dit ingericht he? Ze kan er niet alleen lekkere thee of koffie drinken met een heerlijk taartje, maar er zijn ook andere leuke dingetjes te koop zoals heerlijke glitter bruisballen, geurkaarsjes en interieur spulletjes.
Ik vind het altijd zo leuk om te zien dat je met zoveel verschillende spulletjes zo'n leuk geheel kan maken. Je voelt je gelijk helemaal thuis en de gastvrijheid is top! Je word vrolijk bediend en ze nemen de tijd voor je.


Zelf nam ik een cappuccino met een vanille cup cake en oooh, en dit was zo lekker! De cup cakes worden zelf gemaakt en dat proef je echt, heerlijke topping kan ik je zeggen!  Dit werd ook zo leuk geserveerd met leuk pastel servies. Ik zou dit ook wel willen, ben er echt verliefd op geworden!

Vinden jullie dit ook een leuke hotspot en zouden jullie hier ook een keertje wat willen drinken? Hou dan wel rekening met de openingstijden. Ze zijn namelijk op maandag en zaterdag gesloten.


Wat vinden jullie van dit hotspotje?
Liefs, NathalieGeen opmerkingen :

Een reactie posten

Back to Top