vrijdag 18 november 2016

Vintage hotspot at bluebirds in the backyard!

Oke, meiden! Als jullie van vintage houden is dit winkeltje echt wat voor jou! Een poosje geleden kwam ik bluebirds in the backyard tegen in Dordrecht. Natuurlijk moest ik hier gelijk even een kijkje nemen. Ik ben dol op leuke hotspotjes en winkeltjes die je niet overal tegen komt. Vandaag laat ik jullie dit te gekke hotspotje zien!Ik ben zo gek op cactusjes en die ontbraken in dit leuke winkeltje ook niet! Ik vond het super leuk gepresenteerd met die stoel. Die ik trouwens ook heel gaaf vond!Wat ik ook een super gaaf concept vond waren deze boeken in de kast. Om elk boek zit dezelfde kaft met de titel van het boek. Zo word je niet beïnvloed door de omslag van het boek en ga je zonder een oordeel het boek lezen. Ik herken mijzelf hier wel in. Als een boek al een beetje gelig is en een 'stomme' voorkant heeft, pak ik het boek niet eens en neem ik niet de moeite om te beginnen met lezen. Ik denk dat je op deze manier veel meer leuke boeken gaat lezen!Super leuk winkeltje he? Zoals jullie zien verkopen ze heel veel verschillende dingetjes en is het zeker de moeite waard om hier een keertje een kijkje te nemen. Naast leuke vintage meubels en accessoires kan je er ook terecht om wat lekkers te eten of te drinken. Wil je dit leuke hotspotje opzoeken? Je kunt het vinden op voorstraat 306 in Dordrecht.
Houden jullie ook van vintage hotspotjes?

Liefs, Nathalie


1 opmerking :

  1. Wat ziet dit er leuk uit! Ik ben gek op hotspots (vandaar mijn blog) en word hier helemaal blij van! X

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top