zondag 4 december 2016

10 dingetjes die je van mij nog niet wist!

Deze keer leek het mij wel leuk om 10 dingetjes met jullie te delen wat jullie nog niet van mij weten.  
Zo hou ik alleen van bepaalde koffie's en maak ik echt teveel kattenfoto's. Nieuwsgierig geworden naar de rest? Lees dan snel verder!Ik hou van koffie, maar wel van speciale. Ja, het liefste een latte of cappuccino. En anders met super veel melk. Ja mensen kijken mij altijd stom aan als ik een halve liter weer in mijn kopje gooi, maar anders vind ik het gewoon echt niet lekker!

Ik ben echt een fan van Harry Potter. Vroeger hing zelfs heel mijn kamer vol met posters, had ik een tas ervan, een dekbed en schilderijtjes. Natuurlijk heb ik ook alle boek delen, maar wat echt heel erg is .. ik heb ze nog geen eens allemaal gelezen! Ja.. ik gun mijzelf er gewoon geen tijd voor om ervoor te gaan zitten, tot nu toe ben ik bij deel 5 gebleven. Haha!

Ik kan echt gewoon echt niet zonder ontbijt. Als ik een half uurtje wakker ben heb ik gewoon ook echt honger. Ja, klinkt misschien bizar maar ik ga echt nooit de deur uit zonder een ontbijtje havermout!

Ik kan er echt niet tegen als een wc rol verkeerd wordt opgehangen. Ik bedoel hiermee dat als het papiertje zo langs de muur gaat. Ik vind dat het papiertje gewoon vrij moet hangen, dat is gewoon DE manier. Ik moet dit gewoon altijd even ook goed hangen als dit niet zo is. Een tikkeltje perfectionistisch haha!

Ik kan echt niet langer dan een uurtje boos zijn. Ik moet daarna altijd weer lachen of heb dan altijd weer zo snel medelijden met de persoon met wie ik ruzie maakte. Dus bij mij is altijd alles snel weer goed.

Ik heb echt een shopverslaving. Ik ben altijd kleding best wel snel zat.. Als ik het een paar keer heb aangehad wil ik weer wat nieuws en heb ik altijd het gevoel alsof ik er weer saai 'bijloop'. Dus ik heb altijd redenen om weer te shoppen!

Ik heb echt weinig gevoel voor nagels lakken. Ik vind gelakte nagels altijd zo leuk.. maar het lukt me gewoon nooit om ze netjes af te maken! Altijd zit er dan weer zo'n beschadiging op waardoor ik weer opnieuw kan beginnen. Argh!

Ik kan gewoon ook echt NIET een hele dag in mijn pyama rondlopen of in bed blijven liggen. Ik voel me dan altijd zo ontzettend vies, lelijk en blegh. Nee echt niks voor mij want dan voel ik me zo ellendig van!


Mijn telefoon staat echt vol met kattenfoto's. Ja ik vind kan gewoon geen genoeg krijgen van mijn meisje Saartje. Ze blijft een beauty en toch moet ik steeds weer een foto van haar maken. Op een of andere manier durf ik ze ook niet te verwijderen. Bang dat ik er dan weer spijt van krijg ofzo!

Je kan mij echt wakker maken voor kinder chocola.. OMG die vind ik echt zo lekker!

Wat vinden jullie dit lijstje? Zien jullie hier ook gelijkenissen in?

Liefs, Nathalie2 opmerkingen :

 1. Hallo meid,

  Leuk artikel lieverd.
  Ik heb dit juist hetzelfde van het ''wc rolletje'' dit moet ook goed hangen bij mij.

  Liefs Naomi 💖

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha leuk artikel! Ik kan ook echt niet een hele dag in mijn pyjama/joggingbroek rondlopen; dan voel ik me zo nutteloos en dan ga je met zo'n rot gevoel slapen. Ik kan echter wel dagenlang boos zijn haha

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top