donderdag 15 december 2016

5 jaar samen met mijn lieve vriend!

Hi girls! Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Jullie hebben mij misschien wel gemist? Dat kan kloppen want heb afgelopen week even niks geplaats. 'sorry!' Ik heb het zo druk gehad met school dat ik echt even geen tijd had om mij te focussen op bloggen en instagram. En of ik het mis, en of! Vanavond had ik eindelijk weer tijd om even lekker te schrijven.

Maargoed! Vandaag heb ik een leuk persoonlijk artikel voor jullie. Ik was namelijk afgelopen dinsdag 5 jaar samen met Wes en om dat te vieren gaan wij met oud en nieuw naar ... Antwerpen! Wij hebben echt een super leuk hotelletje gevonden en overnachten daar twee daagjes. Benieuwd geworden waar wij gaan overnachten en wat onze plannen tot nu toe zijn? Lees dan snel verder! 
We gaan dus saampjes twee nachtjes naar Antwerpen met oud en nieuw! Zoveel zin in, we hebben een super tof hotelletje gevonden wat midden in het centrum te vinden is en ook vlak bij de zoo is.
Het hotel in Antwerpen heet Queen A Hotel, de website kun je eventueel hier vinden. Toen ik dit hotel vond was ik gelijk verkocht! Ik hou echt van de stijl die ze hanteren in de kamers. De kamers zijn super ingericht en kan dus niet wachten om een bezoekje er te brengen.  


Vinden jullie de kamer ook zo leuk ingericht? Tijdens de feestdagen worden er ook allemaal leuke dingen georganiseerd in Antwerpen en is er ook een kerstmarkt. We willen graag natuurlijk de markt gaan bezoeken, leuke hotspotjes opzoeken, winkelen en het China Light Festival bekijken. Verder hebben we nog geen concrete plannen en ga ik dat nog wel wat meer nog uitzoeken. Ik heb er ieder geval super veel zin in en hou jullie natuurlijk op de hoogte met mooie foto's en leuke artikels!

Hebben jullie nog leuke tips?
Liefs,
Nathalie

2 opmerkingen :

Back to Top