dinsdag 27 december 2016

Cosy outfit on this winter days!

Ik hou van de winter dagen en heerlijke warme truien. Met black Friday heb ik deze leuke trui bij Costes gekocht. Ik hou echt van Costes en kan hier altijd helemaal los gaan en veel kleding kopen. Ik vind de kwaliteit ook altijd goed van de kleding en het past altijd goed. Vandaag heb ik een leuke outfitpost voor jullie hoe je een comfi trui leuk combineert.
Samen met mijn zusje Evelien heb ik de foto's gemaakt in de stad. Ik vind foto's langs de grachtjes altijd zulke leuke resultaten geven.
 Ik combineer mijn trui met mijn overknee boots, een crocotasje en een leuke hoed. Door er dit soort accessoires erbij te combineren word je outfit een stuk leuker en niet snel saai. Ik heb er nu een panty onder gecombineerd maar ik draag deze trui ook regelmatig met een leren broek. Zelf vind ik het altijd mooi om grijs met zwart te combineren in de winter. Zo meteen met de lente dagen kan je deze trui ook perfect combineren met pastel tintjes, daar hou ik ook altijd echt van!
De trui zelf is verder heel fijn, hij is een zachte stof wat niet prik. (soms heb je van die truien die gaan irriteren op de huid)
Trui - Costes
Tas - Costes
Overknee boots - Mitch
Hoed - Primark
Horloge - Cluse
Armband - My jewellery

Wat vinden jullie van deze winterse outfit?

Liefs, Nathalie
4 opmerkingen :

Back to Top