donderdag 29 december 2016

Cup 'o coffee!

 Zijn jullie ook zo gek op koffie als ik? Ik hou echt van koffie met een extra scheut melk. Op dit moment ben ik echt een happy girl! Ik heb namelijk het heerlijke cup o 'coffe gezichtsmasker gekregen voor kerst. Ik was gelijk enthousiast want het is een reiniger voor de huid en de geur doet mij denken aan leuke verhalen tijdens een bakje koffie. Vandaag deel ik dit heerlijke product van Lush want dit heb ik natuurlijk gelijk uitgetest!De ingrediënten van dit product zijn geroosterd cacao-extract, vetiver- en koriander-olie. Deze zorgen voor een echte oppepper voor je gezicht. De structuur van het masker is vrij dun en gemakkelijk aan te brengen op je gezicht. Ook blijft het masker goed op je gezicht zitten en hoef je niet bang te zin dat het van je gezicht drupt. Als je een echte koffie liefhebber bent is de geur echt heel fijn en lekker. Je kan het masker op de schone huid aanbrengen en 10 tot 15 minuten in laten trekken. Ik heb het uiteindelijk wel echt 15 minuten op mijn gezicht laten zitten voor het best mogelijke resultaat voor mijn huid. Even een boek of tijdschrift erbij en de tijd vliegt om toch!
Ik wil het masker 1 á 2 keer per week gebruiken en ik zie nu al steeds beter resultaat in mijn gezicht!
Echt een aanrader dus!


Wat vinden jullie van dit product? Zijn jullie al bekend met Lush en zou je hem ook wel eens een keer uit willen proberen?

Liefs, Nathalie


4 opmerkingen :

 1. Oh lush, wat doe je me aan. Lijkt me heerlijk ruiken! :) Je moet er van houden maar dit lijkt me een top product.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hmm lush is echt een awesome winkel! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeeh echt een gezichtsmasker van een koffiegeurtje? Ik weet wat ik aan moet schaffen, haha! Mooie foto's ook! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh klinkt nice! Mooie foto's heb je gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top