woensdag 21 december 2016

Do it yourself! Create your own small christmas world

Hi girls! Afgelopen 5 december heb ik sinterklaas gevierd met mijn oud collega's van Intratuin. We hebben toen het dobbelspel gespeeld en 1 van mijn cadeautjes was een DIY pakketje van HEMA. Super leuk en daarom wil ik dat nog graag met jullie delen voor de kerst!

Het was een wit hertje met een huisje in het wit met glitters, ik hou echt van die combi! Echt schattig. Het idee is het om de glazen pot daarbij te gebruiken en die omgekeerd neer te zetten. Zelf heb ik er twee kleine kerstboompjes bij gekocht en ik vond hem helemaal compleet!

Je kan er voor kiezen om de figuurtjes vast te plakken aan de deksel, zelf heb ik daar niet voor gekozen want dan valt het figuurtje nog meer weg in de sneeuw. Ik heb de sneeuw eerst in de deksel gestrooid, de figuurtjes en de boompjes op de gewenste plek neergezet en vervolgens de pot erop gedraaid. Tada! Klaar! Heel gemakkelijke DIY dus!
Wat ik wel jammer vind aan het eindresultaat is dat het toch een beetje wegvalt in de pot. Verder vind ik het wel heel gezellig staan met wat leuke lichtjes en het geeft wel gelijk wat meer leuke kerstdetails in je kamer!

Wat vinden jullie van dit DIY project?
Liefs, Nathalie

3 opmerkingen :

  1. Aaah, erg schattig is die zeker wel! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad een leuk idee, maar wel jammer dat je het niet helemaal ziet, doordat alles in de deksel staan.. Wat mij ook leuk lijkt, is om lampjes in de jar te doen!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top