maandag 19 december 2016

Happy shopping for your boyfriend!

Oké, voor vrouwen is shoppen altijd makkelijk toch! Maar voor mannen?
Ik en Wesley zijn deze maand 5 jaar samen en nog blijf ik het altijd lastig vinden om voor hem leuke dingetjes te shoppen. Dat blijft altijd nog een beetje lastig. Herkenbaar en wil je je vriend toch verrassen met kerst? Lees dan verder want vandaag heb ik een artikel voor jullie met de leukste inspiratie om je vriend te verwennen!  Natuurlijk hou ik rekening met prijsjes, dus daarom leuke cadeautjes voor onder de 30 euro. Happy shopping for your boyfriend girls!

Happy socks
Oké, sokken zijn wel suf! Maar happy socks? Nee, echt niet! Deze exemplaren zijn altijd zo leuk dat iedereen er wel spontaan vrolijk van wordt, dus ook je vriend! Staat toch geweldig onder een pak of gewoon onder een broek! Houd hij er niet van om altijd in van die opvallende sokken te lopen? Dan kan je altijd ervoor kiezen om kerstsokken te kopen! Koop dan ook gelijk voor jezelf dezelfde paar, dan zijn jullie een duo samen! Happy Christmas together!

Een boxer
Wist je dat ze van Happy Socks ook boxers hadden? Dat is ook erg leuk om te combineren..

Een leuke blouse
Loop Jack en Jones of The Sting binnen en koop een leuke blouse voor hem. Er zijn genoeg blouses die je voor 30 euro kan kopen. Het fijne is dat jij hem voor hem uit kan kiezen en hem gelijk er extra fashionable erbij kan laten lopen. Ik zeg doen!

Neem hem mee naar zijn favoriete film
Oké, voor jou misschien iets minder leuk. Maar we moeten als vrouwen toch wel is iets over hebben voor onze boyfriends. Ze kijken toch ook altijd mee naar onze liefdesfilms? Koop dan ook geen cadeaubon voor de bioscoop. Maak zelf een kaartje die je zelf hebt gemaakt (bijvoorbeeld handletteren) en geef die aan hem met kerst. Je kan er natuurlijk voor kiezen om die avond gelijk hem mee te nemen na het etentje met zijn ouders. Gelijk even nog een fijn momentje samen!

Een vlinderstrik voor bij zijn blouse
Ooooh ja ik ben echt fan! Ik zag ze pasgeleden bij de HEMA liggen en was echt verkocht. Ikzelf vind het wel wat hebben om een strik te geven. Eens per jaar mag het wel eens out of the box toch! Ook leuk om te geven bij de blouse. Ga je misschien wel over het bedrag heen maar dit is wel echt de finish in touch!

Als hij hier niet van houd kan je ook natuurlijk een leuke armband shoppen! Het hoeft helemaal niet duur te zijn want bij H&M verkopen ze genoeg leuke armbanden voor mannen!

Ontbijt op bed
Helaas houd mijn vriend hier niet echt van maar misschien die van jou wel! Het is toch super romantisch om samen wakker te worden met een kerstontbijtje in bed. Natuurlijk wel door jou gemaakt! Ga 's ochtends lekker op tijd je bed uit, maak verse kerstboombroodjes en een heerlijk eitje.

Rituals met een waterproof bluetooth speaker
Rituals is altijd een goed idee toch! & dan in combinatie met een waterproof bluetooth speaker vind ik echt een perfecte match! Bij de HEMA kan je er voor 12 euro eentje kopen en een fles Rituals erbij en je bent voor 20 euro klaar!

Hebben jullie hier inspiratie uit kunnen halen voor een leuk kerstcadeautje voor je vriend?

Liefs, Nathalie

1 opmerking :

  1. Ik heb twee truien voor hem gehaald haha! Was ook best lastig om iets te bedenken, maar goed. Anders had ik ook iets van Rituals gedaan, dat vind hij ook altijd lekker :)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top