donderdag 1 december 2016

Hola! Taco's bij Supermercado Rotterdam!

Hola, hola! Een tijdje geleden ben ik heerlijk uit eten geweest met mijn vriendin Marieke. Yum! We hadden samen in Rotterdam afgesproken en zijn gezellig samen tapas wezen eten bij Supermercado . Echt een heel leuk tentje waarbij je lekkere kleine gerechtjes kan eten. Ik was echt gelijk enthousiast van de inrichting! Overal leuke plantjes en cactussen en hoe leuk is de menukaart!


We hebben heerlijke taco's gegeten en de patatjes waren zoooo lekker! Zoals ik al zei vind ik de inrichting echt super leuk! Ik ben echt fan van de combinatie van plantjes en de leuke stoelen en leren banken. Natuurlijk moest ik ook even een foto maken van het neon light. Dat vind ik ook altijd zo leuk! Het was een super leuk avondje. We hebben die avond goed even bij kunnen kletsen want nu wij niet meer bij elkaar op school zitten en een stukje verder van elkaar vandaan wonen zien wij elkaar niet heel vaak.
Ik raad iedereen dit leuke hotspotje aan! Het is een gemakkelijk restaurant, er wordt leuke muziek gedraaid en je kan er lekker eten bij een leuk sfeertje wat niet al te duur is. Je kan Supermercado vinden op schiedamsevest 91 in Rotterdam.

Wat vinden jullie van dit hotspotje?

Liefs, Nathalie

1 opmerking :

Back to Top