zaterdag 17 december 2016

Kerstmarkt in Dordrecht met bae!

YAY! Het is bijna kerst en om in de kerststemming te komen bezochten Wesley en ik vandaag de grootste kerstmarkt in Nederland, waar? In Dordrecht! Het was een super leuk dagje met een heerlijke sfeer! Eigenlijk hoef je niet zo ver te rijden naar Duitsland of België want in Nederland is het ook erg leuk! Ik heb voor jullie leuke kiekjes gemaakt om een beetje de sfeer te laten proeven.

We zijn samen met de auto gegaan, want dat vonden wij het makkelijkste. Vlakbij Dordrecht konden wij gratis parkeren en brengt een bus je gratis naar het centrum, super gemakkelijk! Wij hebben eerst een kijkje genomen bij de kraampjes en leuke winkeltjes gekeken. Daarna hebben we heerlijk samen warme chocomel gedronken. Het was ook gelijk een mooi moment om mijn nieuwe camera uit te proberen. Ik ben er zo blij mee, want foto's maken gaat nu een stuk gemakkelijker!

De kerstmarkt was echt een heel leuk sfeertje, er liepen kerstmannen, er werd kerstmuziek afgespeeld, er waren leuke eettentjes en we konden verschillende keren op de foto! Ik vind het altijd zo leuk als je poloroid foto's kan maken of in een fotohokje kan gaan zitten! Jullie ook? Ook hebben wij heerlijk glühwein gedronken. Ik had echt niet gedacht dat ik dat zo lekker zou vinden! Onze dag hebben wij afgesloten met een heerlijke pizza en avondje netflix. Perfecte zaterdag en we hebben een heerlijk dagje gehad vandaag. Ik heb helemaal zin gekregen in kerst en kan niet wachten!

Als je nog geen plannen hebt dit weekend is de kerstmarkt morgen, dus zondag ook nog geopend en kan je er dus ook nog een kijkje nemen! Ik heb morgen weer een dagje ingepland voor school, want daar heb ik nog veel voor te doen!

Wat zijn jullie plannen verder dit weekend? Gaan jullie ook een kijkje nemen bij de kerstmarkt in Dordrecht?

Liefs, Nathalie
8 opmerkingen :

 1. Super leuk artikel !! En ziet er gezellig uit daar in Dordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah, heel leuk! Ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog! Ik woon zelf in Dordrecht en ieder jaar ga ik even langs de Kerstmarkt. Helaas vond ik die van dit jaar heel erg tegenvallen, maar ik heb natuurlijk vergelijkingsmateriaal van voorgaande jaren! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blog! Ik woon zelf in Dordrecht en ieder jaar ga ik even langs de Kerstmarkt. Helaas vond ik die van dit jaar heel erg tegenvallen, maar ik heb natuurlijk vergelijkingsmateriaal van voorgaande jaren! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezelligheid! Leuke foto's zijn het geworden naat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig! Ik ben gister naar de Kerstmarkt in Oberhausen geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo gezellig! Ziet er heel leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk sfeertje! Ik ben echt dol op Kerstmarkten hihi <3 Jammer dat het straks alweer voorbij is, deze periode gaat altijd veel te snel!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top