zondag 25 december 2016

My sparkly christmas musthave from Etos!

Merry Christmas everyone! Vandaag is het eerste kerstdag! Ik hou er van en vind het geweldig om deze dag te tutten en krullen te maken in mijn haar. Om mijn look vandaag af te maken gebruik ik de body powder van etos die ik heb gekregen van mijn lieve moeder voor kerst. Ik ben er helemaal blij mee! Benieuwd naar het review? Lees dan snel verder want voor feestjes en oud en nieuw is hij natuurlijk ook nog perfect te gebruiken!Deze prachtige poeder is van de Etos limited edition make up. Op de verpakking alleen ben ik al helemaal verliefd! Het is een mooi roze tintje, wat ook bijpassend is bij de kleur glitters die je op je huid kan aanbrengen. In het doosje zit echt een te lief sponsje wat gemakkelijk vast te houden is door het roze strikje. De poeder is gemakkelijk aan te brengen en geeft subtiele sparkle over je lichaam heen. Als je het over je gehele lichaam wilt gebruiken kan je het combineren met je favoriete body lotion. Tijdens de kerst heb ik mijn outfit afgemaakt met dit fijne beauty product! Echt een musthave dus!

Wat vinden jullie van dit limited edition product van Etos?

Liefs, Nathalie

1 opmerking :

Back to Top