dinsdag 27 december 2016

Ready with my make up for new years eve!

Nog even aftellen en dan is het alweer 2017!
Zoals ik al eerder vertelde zijn Wesley en ik dit jaar in Antwerpen met oud en nieuw. We gaan even heerlijk saampjes genieten. Natuurlijk doe ik 's avonds een leuk sparkle jurkje aan en doe ik wat extra's aan mijn make up. Dit keer deel ik mijn favoriete producten voor een onsmisbare new years eve! Lezen jullie mee?


Aller eerst wil ik jullie iets vertellen over dit te leuke treasure boxje! Deze heb ik gehad van Wesley zijn nichtje met kerst! Te leuk en nooit verwacht dat ik deze zou krijgen. Hij is perfect om ringetjes in op te bergen of kleine kettinkjes. Het kleine treasure boxje is te koop bij Sissy Boy.
Met kerst heb ik deze leuke eyeliner en mascara gehad van mijn moeder. Zoals zien zijn ze van Douglas. Beide hebben een touch van glitter en geven een extra feestelijke look. De mascara kan je altijd een soort topping gebruiken. Dus over je gebruikelijke mascara heen. De eyeliner kan je wel gemakkelijk zo aanbrengen. Ik moest wel even wennen, want het kwastje van de eyeliner is iets groter dan die ik normaal gebruik. Maar door deze producten te gebruiken maakt het mijn look wel helemaal af voor new years eve!Mijn look maak ik af met een fijne poeder van Etos, het review hierover vind je hier terug. Daarnaast gebruik ik een highlighter van Catrice. Dit is echt mijn favoriet en geeft een natuurlijk effect. In de avond draag ik daarbij graag mijn rode lippenstift van revolution. Dit is echt een fijne lippenstift waar je gerust heel de avond plezier van hebt! Het enigste lastige is dat hij wel een beetje afgeeft dus ik moet oppassen wanneer ik Wesley een kus geef!


Wat vinden jullie van mijn make up voor new years eve?
Ik ben benieuwd wat jullie voor outfit aan trekken en wat voor make up jullie gebruiken voor zo'n avond als dit!

Liefs, Nathalie
 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Back to Top