dinsdag 17 januari 2017

#1 Geluksmomenten!

Ik ben zo gek op geluksmomentjes en vind het zo leuk om van andere mensen te lezen. Ik lees elke week de leukste artikeltjes van Dineke en ben ook zo geïnspireerd om mijn geluksmomentjes te delen elke week. Op school leer ik ook vaak hoe je om kan gaan met emoties en ik denk ook echt dat als je voor jezelf elke dag een geluksmomentje voor jezelf bijhoud je een veel gelukkiger persoon word. Daarom heb ik besloten om te kijken hoe dit bevalt en dit met jullie te delen!
Ondanks dat ik een heeeele drukke week achter de rug heb gehad had ik ook leuke momenten, zoals het afsluiten van mijn toets (daarover straks meer!) en heb ik weer mijn vriendinnetje gezien na een lange tijd! Lezen jullie mee?

Eindelijk zag ik mijn vriendinnetje Marieke weer na een lange tijd! We hebben heerlijk samen bij gekletst en ik had leuke cadeautjes geshopt voor haar verjaardag! We hebben gelijk een nieuwe datum geprikt om weer met de mannen erbij af te spreken. Super leuk!
Ik heb mijn Harry Potter boek uitgelezen! Ja, ik ben echt gek op Harry Potter, al van kinds af aan. Met kerst kreeg ik het nieuwe boek (het vervloekte kind) van Wesley en heb in de trein elke keer een stukje gelezen. Vinden jullie het ook leuk als ik hier een review over schrijf?
Ik heb mijn opdrachten ingeleverd op school. Ohhh en dit was zo fijn. Voor school moest ik een voorlichtingsfilmpje maken samen met mijn klasgenoot voor toekomstige HBO-V studenten. Het leuke was dat het harde werken ook nog is werd beloond. We werden uit de klas als beste filmpje gekozen!
Ik nam ook in het weekend weer even de tijd om wat fotootjes te schieten voor mijn blog. Niet alle foto's lukte al te goed door de belichting. Hebben jullie daar ook wel eens last van? Maar de foto's van mij NYX lipgloss zijn wel goed gelukt en was ik tevreden met het resultaat!
Vakanties kijken met bae, wegdromen bij al die leuke bestemmingen op de vakantiebeurs! Alleen zijn we er nog niet echt over uit waar we naar toe willen gaan.
Kaarsjes aan op mijn kamer en even genieten van mijn vrije avond, ja dit was echt mijn geluksmoment! Even genieten en ontspannen na die te drukke week, want pff! Zelfs vrijdag was ik nog extra naar school geweest om aan schoolopdrachten te werken.
Extra vroeg opstaan samen met bae, misschien hebben jullie mijn artikel over vroeg opstaan wel gelezen. Deze week stond ik vaker als normaal extra vroeg op om samen met Wes te ontbijten en samen wakker te worden.

Wat vinden jullie van mijn geluksmomentjes? Wat maakte jou afgelopen week gelukkig?

Liefs, Nathalie

7 opmerkingen :

 1. Super leuk artikel! En ik vind het super leuk dat je naar de vakantiebeurs bent gegaan. <3
  Misschien moet ik er volgend jaar ook een kijkje nemen!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke momentjes! Het nieuwe HP boek vond ik ook heel tof, zou nu stiekem ook wel de musical daarvan willen zien! En wat leuk dat je al aan het kijken bent voor vakanties, ben heel benieuwd welke bestemming het uiteindelijk wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja ik ook! Lijkt me geweldig!
   Vakantie zoeken is nog lastig maar als we de beslissing hebben genomen laat ik het op mijn blog weten! 😄

   Verwijderen
 3. Jaaaa, zo leuk! 🎈 Het is zo fijn om zo de week af te sluiten en te beginnen! Wat een heerlijk artikel met geluksmomentjes :) Vooral dat met een vrij avondje ken ik, haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje ik word hier zo vrolijk van! Het helpt echt om geluksmomentjes van anderen door te lezen om zo zelf ook beter in je vel te komen zitten. Mijn geluksmomentje van deze week was dat ik in één dag bijna al mijn verslagen heb weten af te maken en dus heeeel productief ben geweest hihi. Zo'n fijn gevoel! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk artikel, ik word er helemaal blij en vrolijk van! Goed om stil te staan bij deze fijne momenten <3

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top