dinsdag 24 januari 2017

#2 Geluksmomenten!

Ondanks dat ik een heeele drukke week weer heb gehad op school en ook weer een drukke week tegemoet ga met veel tentamens heb ik weer een fijn artikeltje online met mijn geluksmomenten van de afgelopen week! Lezen jullie mee?
★ Pizza eten, ik ben gek op pizza! En al helemaal van dominos. Afgelopen weekend heb ik mij lekker eentje getrakteerd, Lucky me!
☆ Samen oefenen voor mijn examen, zo spannend! Morgen heb ik mijn praktijk examen.. ja en daar ben ik super veel voor aan het oefenen. Het was wel extra gezellig toen Wesley in het weekend voor patiënt speelde. Hihi!
★ Knuffelen met Saartje, mijn lieve katje. Zo fijn als we avondjes samen knuffelen en vind het altijd zo leuk als ze gaat spinnen. Hier kan ik echt van genieten!
Ontbijt op bed krijgen van mem. Wes en ik besloten lekker uit te slapen op zaterdag. Mijn mem kwam speciaal voor ons ontbijt of bed brengen, zo lief! En totaal niet verwacht. Dat maakt het dan extra leuk!
★ Onze lievelingsserie kijken. We zijn weer helemaal verslaafd aan een nieuwe serie, namelijk ZOO. Echt een aanrader voor iedereen die deze nog niet heeft gezien! We hebben daarom elk stukje tijd dat we over hadden aan serie kijken besteed haha!
Goed studeren. Ja dit vond ik echt fijn! Vaak raak ik afgeleid door mijn telefoon. Dan wil ik toch bijvoorbeeld even kijken op instagram. Maar gisteren heb ik echt eens kunnen zeggen van mijzelf dat ik goed hebben gestudeerd! YES!
★ Een fijne knuffel van oma krijgen. Hoe fijn is het om van oma een fijne, warme knuffel te ontvangen. Daar hoef ik niet veel over uit te leggen denk ik!
Mijn lievelings outfit dragen, ik heb zo'n leuk marmer jasje gekocht bij Costes in de sale. Dit is nu echt mijn favoriete item. Kennen jullie dat ook dat je het dan gelijk het liefst zo vaak mogelijk draagt?
★ Mijn haar wat steeds langer word. Ja eindelijk! En hoe leuk is het om te horen dat andere mensen dat ook opvalt! Zo viel mijn schoonzusje het op dat mijn haar zo lang geworden was.
Fantaseren over leuke cadeautjes voor mijn verjaardag. Heb zoveel leuke dingetjes die ik kan bedenken..
★ Water met citroen drinken, mijn nieuwe verslaving!

Wat waren jullie geluksmomentjes afgelopen week?

Liefs, Nathalie

5 opmerkingen :

 1. Wat een fijn lijstje! En oh, een pizza op z'n tijd, daar kan ik ook van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke en fijne momentjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke geluksmomentjes ! Knuffelen met mijn kat kan ook dagelijks bij mijn geluksmomentjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne momentjes! En wat lief dat mem een ontbijtje op bed maakte schattig <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah super leuk om te lezen! ik ben ook net als jou gek op pizza vooral met 4 soorten kaas jam!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top