woensdag 18 januari 2017

Coffeetime at Kaffeenini Antwerp!

Happy weekend! Na zo'n drukke afsluitweek ga ik vandaag even wat leuks doen. Ik vond het wel toepasselijk om vandaag een heel leuk koffie tentje met jullie te delen die ik tegen kwam in Antwerpen. Namelijk Kaffeenini. Ik heb daar in Antwerpen echt heerlijke koffie gedronken en vond het een geweldig hotspotje! Lezen jullie mee?


Ik vind naast de koffie ook de inrichting echt geweldig! Ik hou wel echt van dit stijltje en vind planten ook echt je interieur altijd afmaken. We waren tijdens de kerstvakantie op city trip dus het was erg druk! Gelukkig was er nog een leuk plekje bij het raam voor ons vrij en konden we lekker bijkomen van het echte winterweer, want het was wel echt koud die dag!
'OMG', als ik er weer naar kijk loopt het water al weer in mijn mond. Hoe ze de koffie hier serveren is zooooo lekker! Ik vond die letter koekjes erbij ook zo gezellig staan. Ze waren ook nog is super lekker. Bij Kaffeenini hebben ze vaak verschillende taarten op de kaart staan. Ik koos zelf voor een chocolade sinasappel taart en Wesley een worteltaart. Ze waren wel heel machtig maar zeker de moeite waard om een stukje erbij te bestellen. We gingen met volle buikjes weer op pad naar de kerstmarkt. Benieuwd naar de rest van mijn citytrip? Dan kan je het artikel hier vinden.
Kaffeenini ligt dit vlak bij het centrum en is echt gemakkelijk te lopen als je liever niet met het openbaar vervoer gaat.

Wat vinden jullie van deze leuke hotspot? Zouden jullie hem ook opzoeken bij een bezoekje naar Antwerpen?

Liefs, Nathalie

7 opmerkingen :

 1. Wat een leuke hotspot naat! En het ziet er heerlijk uit <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik woon dus in Antwerpen, maar ik kende het nog niet #shameonme! Bedankt, dus, om dit te delen! Ik ga het snel checken =D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet eruit als een super leuk plekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh Antwerpen is zo leuk! Prachtige foto's zeg, liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe plek! En oh, die koffie ziet er echt heerlijk uit. Grappig dat je vanaf buiten helemaal niet ziet dat het zo'n mooie plek is hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmmm, dat ziet er goed uit zeg! Heerlijk! Die inrichting is ook zo leuk. Een fiets, haha! Hoe bedenken ze het :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! ik ben hier ook geweest en toen hadden we bagels, die waren ook echt yummy! Kaffeenini staat ook op mijn blog bij mijn hotspots Antwerpen, next time ga ik een taartje nemen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top