zaterdag 21 januari 2017

Happy weekend with our Happy Socks!

Ik hou van gekke sokken en heb en kan ze daarom ook echt nooit laten liggen met shoppen. Toen Wesley en ik Happy Socks kregen voor kerst was ik ook gelijk weer verkocht! Vandaag deel ik mijn ervaring met Happy Socks en vertel ik een aantal redenen waarom iedereen wel een paar Happy Socks in huis moet hebben!


Hoe leuk is het om samen je sokken te kunnen matchen! Ik vind het zo leuk! Wes en ik trekken vaak onze Happy Socks op dezelfde dag aan, meestal in het weekend. Want dat maakt je dag toch extra vrolijk! Ook vind ik het zelf erg leuk met elkaar te matchen met kleding, sokken zijn daar toch perfect voor!

De pasvorm is echt heel fijn! Ze sokken zijn van lang formaat, voelen fijn aan en ik heb geen last van koude voeten.

De kwaliteit van de sokken is goed. We hebben de sokken nu natuurlijk al een tijdje in huis en na een aantal keer wassen is de kwaliteit van de sok nog steeds erg goed! Er zitten geen rare pluisjes op en ze krimpen niet. Soms heb je dat nog wel eens met sokken. Misschien het enigste nadeel is dat het logo een beetje vervaagt, het zit aan de onderkant van de sok maar ik vind dit totaal niet erg!

Vrolijke printjes, zoals ik al vertelde trek ik ze meestal in het weekend aan. Het maakt je dag toch wel een beetje af toch! Happy weekend!

En.. Je hoeft ze nooit te zoeken! Tja, dat is toch wel handig! Natuurlijk heb je ook veel andere sokken in andere maten of kleuren. Happy Socks vallen eigenlijk altijd op en je bent totaal niet lang meer bezig met het sorteren van je sokken.


Wat vinden jullie van onze sokken? Zijn jullie ook zo gek op Happy Socks of sokken met gekke printjes?

Liefs, Nathalie


5 opmerkingen :

 1. Supercute! =D Ik heb op dit moment ook Happy Socks aan, met luipaardprint! Zo vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik heb ze ook! Je raakt ze in ieder geval niet kwijt dus al die andere sokken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zooooo leuk! Ze zijn zo vrolijk, en super lieve foto's!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top