zaterdag 14 januari 2017

I heart make-up chocolate palette review!

Voor kerst kreeg ik dit mooi palletje van mijn moeder en ik vond het vandaag wel tijd voor een review! Ik wou al een heel tijdje dit pallet uitproberen omdat ik hier veel positieve berichten over had gelezen. Het pallet heeft hele mooie kleurtjes. Benieuwd naar mijn mening en review? Lees dan snel mee!


De buitenkant van het pallet vind ik echt super leuk en bij passelijk bij de naam. De buitenkant geeft een mooie link naar de kleurtjes die in het pallet te vinden zijn. Er zit een fijn kwastje bij wat de kleuren gemakkelijk aan kan brengen. Ik ben echt nu al verkocht van dit pallet en zou graag ook nog wel de andere uit willen proberen!

Er zitten mooie verschillende tinten in waarbij je verschillende kanten op kan. Zo heb je voor elke gelegenheid wel iets moois er tussen zitten. Dat vind ik het fijne aan dit pallet!
In dit pallet zitten mooie roze en bruine tinten maar ook wat donkere tinten voor avond make up.
Ik gebruik het pallet nu bijna dagelijks en vind het ook fijn voor dagelijks gebruik.


Ik vind de kleuren heel mooi op de huid, het komt heel natuurlijk over en dat vind ik juist heel mooi!
Wat vinden jullie van dit palletje, laat mij het weten girls!

Liefs, Nathalie

4 opmerkingen :

 1. Ik had graag alle swatches gezien, maar het ziet er zeker niet slecht uit! :-) Ik breng de kleuren nooit aan met die sponsjes die er bij zitten maar met echt kwasten met haartjes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleuren zitten er in dit palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukie, mooie kleuren ook

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top