dinsdag 3 januari 2017

Onze start voor 2017, de bucketlist!

Hi ladies! Hoe was jullie jaarwisseling? Zoals jullie misschien wel gezien hebben op mijn instagram
ben ik in Antwerpen geweest samen met wes! We hebben heerlijk geshopt, leuke hotspotjes opgezocht en we hadden een fijn hotelletje! Tijdens onze citytrip kwamen we een heel leuk boek tegen, namelijk de bucketlist voor stellen! Vandaag vertel ik jullie daar meer over!Alleen het ontwerp aan de buitenkant vond ik al super leuk om te zien, ik nam gelijk een kijkje in het boek zelf en was eigenlijk meteen verkocht! Ik vind dit wel een goed voornemen voor 2017, samen de bucketlist afstrepen. Er staan super leuke opdrachten in! Sommige hebben we al gedaan, maar heel veel ook nog niet! Ik vind het iedergeval een heel inspirerend boek!
Daarnaast heeft het boek ook een persoonlijke touch. Zo plak je namelijk je leukste foto's van samen in, schrijf je wanneer je elkaar voor het eerst hebt leren kennen en wat je het leukste van elkaar vindt!Benieuwd welke opdrachten wij al hebben gedaan en welke wij het leukste vonden uit het boekje? Ik heb er een paar op een rijtje gezet voor jullie!

'DONE'
Je favoriete dansmoves laten zien.
Elkaar een bijnaam geven, want we noemen elkaar 'poes' haha!
Een lief briefje achter laten in elkaars lunchpakket.
Op elkaars schoot zitten.
Kussen onder een waterval.
Een foto van elkaar in onze portemonnee bewaren.
Geen geheimen voor elkaar bewaren.
Onze toekomst voorspellen.
In elkaars ogen kijken tot het ongemakkelijk wordt.
Samen iets liefs doen voor iemand anders.

'TO DO'
Een dag overleven zonder elektriciteit,
Alle straten van monopoly bezoeken.
Ons droomhuis ontwerpen.
Samen in een slaapzak/matras van de trap af glijden.
Elkaar een make-over geven.
Over de top Valentijn vieren, echt met alles erop en eraan! Kitch is toegestaan.
Spaghetti eten als lady en de vagebond.
Voor elkaar eten bestellen in een restaurant.
Een liedje schrijven voor elkaar.
Een hele dag whats appen in emoticons!


Het lijkt mij leuk om af en toe een artikel te schrijven met welke dingentjes wij hebben kunnen afstrepen, hoe wij dat hebben ervaren en wat wij er van vonden. Vinden jullie dat ook een leuk idee?
Wat vinden jullie van het boek? Zouden jullie er ook eentje aanschaffen?

Liefs, Nathalie

9 opmerkingen :

 1. Wat een grappig boekje! Ik zou echt ontzettend graag mijn eigen droomhuis ontwerpen, maar dat komt misschien omdat ik een architectuurstudent ben, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja dat kan ik begrijpen! Super leuk dat je die studie nu volgt!😄

   Verwijderen
 2. Wat een super leuk boekje zeg! Die zou ik echt wel willen aanschaffen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wat onwijs schattig! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou wel van dit soort dingen! Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. JA heel leuk boek! Ik ga hem zeker nog een keertje kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een grappig boek! De hele dag appen in emoticons lijkt me nog best lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh wat leuk zeg! Wel echte uitdagingen!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top