donderdag 12 januari 2017

Onze stedentrip naar Antwerpen!

Oooh ik ben dol op steden tripjes! Lekker eventjes er tussen uit, cultuur snuiven en natuurlijk lekker shoppen! Zoals jullie vast wel weten ben ik met Wesley naar Antwerpen geweest met oud en nieuw. Heerlijk eventjes samen een paar daagjes tussen uit en even bijkomen! Want dat hadden we echt even nodig. Ik heb het hotelletje uit gezocht en we verbleven zo leuk, het was super leuk ingericht in een Scandinavische stijl. Zo leuk! Benieuwd hoe ons stedentripje was en benieuwd naar de foto's? Neem dan snel verder een kijkje!


Ik vind de inrichting echt fantastisch en was echt verliefd op deze kamer. Er lagen ook boekjes in de kamer met leuke tips met unieke hotspotjes, super handig als je het aan mij vraagt en wel ook origineel om zo op de kamer te leggen. Ik vond het ook echt een sfeertje geven! Het hotel lag echt super centraal gelegen vlak naast het station dus echt heel gemakkelijk bereikbaar en alles binnen handbereik. Ook maakte ik gelijk wat leuke kiekjes van mijn nieuwe zonnebril, zoals je ziet op de foto hieronder!

Natuurlijk moesten we ook even een leuk hotspotje opzoeken. Dankzij leuke tips kwam ik op het idee om Kaffeenini op te zoeken. Het is dicht bij het centrum en gemakkelijk te lopen. Wij hadden allebei een heerlijke koffie, hij zag er zo lekker uit! Binnenkort vertel ik jullie meer over dit leuke hotspotje, het is iedergeval zeker de moeite waard om het op te zoeken als je een keertje in Antwerpen beIn Antwerpen was ook tijdens op tripje een kerstmarkt, super leuk! Er was echt zoveel te doen, je kon bijvoorbeeld in het reuzenrat, schaatsen en heerlijke champagne of gluwein drinken bij een vuurtje. Echt een heel leuk sfeertje was er. Helaas was het die dag erg mistig waardoor we niet echt van het uitzicht konden genieten. Daarom hadden we besloten het reuzenrat over te slaan. Maar we hebben het wel heel erg naar ons zin gehad en gelijk wat leuke foto's gemaakt!
Het was een super leuke stedentrip, we hebben heerlijk geshopt, de kerstmarkt opgezocht en genoten van oudjaarsavond. Echt een aanrader om ook is naar Antwerpen te gaan en zeker met oud en nieuw.
Ik ben benieuwd wat jullie van dit artikel vonden!

Liefs, Nathalie

7 opmerkingen :

 1. Oh wat heerlijk dat je je daar ook eventjes kon opwarmen.. en die chocolademelk.. give me some haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Antwerpen is echt zo'n leuke stad! Dat hotel ziet er inderdaad heel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat ziet het er super leuk uit! Antwerpen lijkt mij heel erg mooi <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een leuke inrichting inderdaad! Alleen is die foto van die man wel wat eng, haha! Heerlijk dat jullie zo genoten hebben :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha! Ja he, vonden Wesley en ik ook inderdaad! & dat hij ook echt zo boven ons bed stond..

   Verwijderen
 5. Ziet er gezellig uit! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook gek op stedentrips! Ik ben nog nooit in Antwerpen geweest, maar je hebt erg mooie foto's gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top