donderdag 26 januari 2017

Review NYX Soft Matte Lip Creams Exotic!


Mijn eerste NYX Soft Matte Lip Cream. Ik had er al zoveel positieve ervaringen over gelezen en gehoord. Daarom besloot ik in Antwerpen de winkel op te zoeken en er eentje aan te schaffen. Benieuwd naar mijn ervaring over mijn gekochte NYX Soft Matte Lip Cream? En benieuwd welke kleur ik heb uitgekozen? Lees dan snel verder!De NYX Soft Matte Lip Creams bestaan al een tijdje en vast hebben jullie er net als mij wel eens wat over gelezen of gehoord. Aan de verpakking te zien lijkt het een lipgloss(waar ik normaal gesproken niet zo gek op ben). In realiteit is het ook in de vorm van een lipgloss wat gemakkelijk aan te brengen is met een kwastje. Wat je dus normaal gesproken ook gewend bent met een lipgloss.  Ik koos zelf voor de lingerie lijn, de kleur excotic.

Aan de verpakking kan je de gewenste kleur herkennen. Vaak bij het kopen van een goede lipstick of lipgloss word je verlijd door de kleur die ze aanbieden. Eenmaal thuis lijkt het toch (soms) geen succes en baal ik weer van mijn aankoop. De verkoopster in de winkel bood mij aan om een sample te maken zodat ik het kon testen op mijn lippen. Heel fijn, want zo zie je het resultaat extra goed en kan je een goede keuze maken! Als het niet kan in de winkel waar je hem koopt raad ik het aan om een swatch te maken. De kleur is gemakkelijk van je lippen te verwijderen, heeft een egaal en matte effect en is echt perfect van kleur!

Conclusie
Ik ben echt verkocht en het liefst zou ik er nog meer kleuren van aanschaffen! Ik vind de kleur heel mooi en egaal en vind het fijn dat het zeker een hele ochtend, middag of avond blijft zitten. Je werkt het eventueel een beetje bij en de rest van de dag zien je lippen er goed en verzorgd uit! Het matte effect vind ik heel mooi en bij het aanbrengen plakt de lipgloss niet. Ik vind het dus een echte aanrader! Deze lipgloss is verkrijgbaar voor €8,30.

Zijn jullie al bekend met de NYX Soft Matte Lip Creams & wat zijn jullie ervaringen?
Volg je mij trouwens al op bloglovin?

Liefs, Nathalie

3 opmerkingen :

  1. Ziet er mooi uit! Ik kocht onlangs een exemplaar uit hun Liquid Suede lijn en die vind ik erg prettig! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, mooie kleur! De NYX lipsticks zijn echt mijn favoriet hihi. Ze zijn zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oh deze kleur is zo mooi he! Groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top