zaterdag 7 januari 2017

Whoosh! Mijn ochtend ritueel met Lush.

Let is snow, let is snow! Eindelijk een beetje sneeuw in Nederland! Ligt er bij jullie vandaag ook wat sneeuw? Ik hou er toch altijd wel van, het geeft een leuk sfeertje, je kan leuk wandelen en natuurlijk mooie foto's maken! Ik sprong vanochtend gelijk mijn bed uit om wat mooie foto's van mijn kat Saartje te maken, want dit was de eerste keer dat ze sneeuw zag. Om daarbij de dag goed te beginnen ging ik mij lekker opfrissen met Lush, whoosh! Daar staat vandaag een review over, lezen jullie mee? Deze showerjelly van Lush is echt mijn favoriet voor onder de douche. Hij voelt als een soort pudding en is gemakkelijk aan te brengen over je lichaam. Het grappige is dat hij een beetje zacht is maar hij blijft wel goed van structuur. Als je het gemakkelijk vindt kan je ook gewoon stukjes eraf breken.

De geur is een combinatie van citroen en limoen en is echt een aanrader om mee wakker te worden. Ik vind het zelf een heel fijn product om ook na een lange dag school of studeren te gebruiken want het geeft je weer een fris gevoel. Precies ook wat Lush beloofd met dit product, ze zeggen namelijk dat door de shower jelly je concentratie vermogen omhoog gaat.

Je kan er ook voor kiezen om de shower jelly in de vriezer te doen voor een extra verfrissende duik onder de douche! Zelf gebruik ik hem altijd zonder dat de shower jelly bevroren is. Ik vind het namelijk fijner dat hij dan zacht van structuur is.

De Whoosh! shower jelly is voor 5,95 euro te koop.
Wat vinden jullie van shower jelly? Waren jullie hier al bekend mee?

Liefs, Nathalie


2 opmerkingen :

  1. Ik vind de jelly's er altijd leuk uitzien, maar ik gebruik toch wel wat onhandig! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij lijkt mij zo lekker! <3
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top