woensdag 1 februari 2017

WINACTIE! Win een Calvin Klein overhemd voor jouw boyfriend!


Hi ladies! Vandaag staat er een ander artikel dan normaal online, maar wel echt met een hele leuke rede. Het is namelijk binnenkort weer Valentijnsdag. Een dag waarbij ik het altijd leuk vind om mijn vriend wat extra te verwennen. Een romantisch zelf gemaakt diner bij kaarslicht en eindigen met een leuke film waarbij je lekker dicht tegen elkaar kan aankruipen. Dat is altijd echt Valentijnsdag voor mij. Maar daarbij hoort natuurlijk ook wel een leuk mannen cadeau! Vind je het lastig wat je dit keer voor cadeau moet shoppen? Vandaag breng ik jullie op wat meer inspiratie voor een perfect cadeau voor jouw vriend. Daarbij heb ik ook een hele leuke winactie voor jullie! Lezen jullie mee?Kennen jullie de webshop van hemd voor hem al? Hemd voor hem verkoopt hele leuke mannenkleding van kleding tot accessoires. Zelf vind ik Calvin Klein overhemden altijd superleuk en mijn vriend is hier ook altijd gek op! Met merken zoals Calvin Klein en Tommy Hilfiger kan ik hem altijd super blij maken. Bij deze webshop verkopen ze een breed assortiment aan merken en is er voor elke man iets te vinden. Zo is er gedacht aan strijkvrije overhemden maar ook aan de pasvorm. Zo heb je voor de langere mannen een keuze om een item te kiezen met extra lange mouwen. Ook kan je kiezen tussen
Slim Fit,(Body Fit), Tailored Fit, Modern Fit, Fitted, Regular Fit en Comfort.

Is jouw vriend ook zo gek op Calvin Klein? Of vind je het zelf heel leuk om je vriend te verrassen met een nieuw overhemd? Dan is deze winactie echt wat voor jou! Ik mag namelijk iemand blij maken met een Calvin Klein overhemd naar keuze! Te leuk toch voor Valentijnsdag? Volg mij op Instagram en eventueel Bloglovin en vertel mij hoe jij je vriend gaat verrassen met het overhemd van Calvin Klein. Tag ook gelijk één of twee vriendinnen op Instagram waarvan jij denkt dat zij ook hun vriend willen verrassen. Wie weet ben jij dan zo de gelukkige en kan jouw Valentijnsdag niet meer stuk! Je kan meedoen tot woensdag 8 februari. Ik zal de winactie bekend maken op mijn Instagram. Dus hou het in de gaten. Heel veel succes girls!

Kan je niet wachten en wil je zelf een Calvin Klein overhemd shoppen om je boyfriend te verrassen?

Je kunt ze hier vinden en ze zijn vanaf €69,95 te koop!Liefs, Nathalie


4 opmerkingen :

 1. Mijn vriend is druk bezig met afvallen en op korte termijn zullen zijn overhemden echt te groot zijn. Ik zou hem als cadeau voor het afvallen en als stimulans voor het op de goede weg zitten graag blij maken met een nieuw overhemd in zijn nieuwe maat!
  Ik heb helaas geen Instagram, maar ik volg je wel op Bloglovin' (meermyr) en daar heb ik dit arikel ook geloved <3.
  Groetjes,
  Myrthe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat super goed dat hij aan het afvallen is zeg! Heel knap!
   Leuk dat je mij bent gaan volgen op instagram:)

   Liefs, Nathalie

   Verwijderen
 2. Voor Valentijnsdag heb ik voor m'n vriend al een t-shirt gekocht met de tekst 'eigenwijs' erop. Een beetje als grapje natuurlijk, nu zal zo'n mooi overhemd daar goed overheen kunnen, heeft hij er ook een mooi kledingstuk erbij en kan hij m'n grapje vast wat beter waarderen.
  Ook heb ik na jou blog over happy socks een paar gekocht, voor m'n vriend en ik die ik met Valentijnsdag aan hem wil geven. Hij heeft namelijk vaak kapotte sokken aan ;).
  Helaas heb ik zelf geen instagram maar hoop toch mee te kunnen doen met de win actie!
  Ik lees je blogs altijd met plezier, het is leuk om te lezen wat jou tegenwoordig bezighoudt!
  Liefs,
  Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen dat je mijn blogs altijd leest! Dat vind ik echt super leuk!
   Happy Socks zijn leuk hé! Ik draag ze altijd met veel plezier.

   Tof het t-shirt met 'eigenwijs' erop, dat zou ook echt wat voor mijn vriend zijn haha!

   & natuurlijk erg leuk dat je meedoet aan mijn winactie!
   Liefs, Nathalie

   Verwijderen

Back to Top