maandag 13 februari 2017

#3 geluksmomenten!

Om de week weer vrolijk te beginnen heb ik weer mijn geluksmomenten online gezet. Dit keer van de afgelopen twee weken. Deze week begint mijn nieuwe schoolproject weer. Gelukkig is deze periode wat minder druk met iets minder toetsen. Wel even fijn vind ik! Afgelopen week had ik eventjes wat dagen vrij en was ik jarig. Heerlijke weken met fijne momenten, lezen jullie mee?Roosjes van Wesley, Met mijn verjaardag kreeg ik rode roosjes van Wes. Ik vind ze altijd zo mooi!
☆ Sauna met mijn schoonzusjes, Ik ging met mijn verjaardag naar de sauna met mijn schoonzusjes. Op je verjaardag heb je namelijk gratis entree bij Spa Gouda. Ik ben gek op spa's. Zou er zo een abonnement op kunnen nemen haha! Heerlijk om even bij te komen na de drukke periode.
Voldoende voor rekenen, Voor de verpleegkunde opleiding die ik volg moet je een 10 halen voor rekenen. Ja mag maar 1 fout behalen voor een voldoende van de 20 vragen. Ik vond rekenen erg lastig en kreeg het maar niet onder de knie, tot het weekend voor mijn toets. En het resultaat mag er zijn! Een voldoende! Echt heel blij mee dat ik mij daar niet meer op hoef te focussen.
☆ Jarig zijn! Zoals ik al vertelde ging ik gratis naar de sauna en was ik afgelopen week jarig! Ik ben gezellig met mijn moeder naar Rotterdam geweest en ben erg verwend door iedereen. Van mijn ouders heb ik een krultang gehad, nieuwe oorbelletjes, lipgloss en lush van mijn zusje en van Wesley een polaroid met een hoesje en foto's. Er komt hier snel een artikeltje van online!
★ Serie afkijken, Zo fijn, ben gek op series! Ook wel weer jammer als je favoriete serie is afgelopen en je moet wachten tot het volgende seizoen. Maar wel leuk dat je weer weet hoe het afloopt haha!
☆ Let it snow! Zo leuk al die sneeuw! Ik vind het altijd een prachtig effect geven. Gelijk hup met Saartje (mijn katje) naar buiten, want ze is zo mooi in de sneeuw!
★ Outfitfoto's maken! Ik had ook weer tijd om wat foto's te maken van mijn outfits. Zo fijn want zou dit echt vaker willen doen! Vind het altijd leuk om mijn outfit's en nieuwste items met jullie te delen en vind eigenlijk dat ik dat nu te weinig doe.
☆ Simsen, Omg, zo jammer dat ik niet zoveel kan simsen want ben hier echt gek op! Ik heb afgelopen week veel sims gespeelt op de game cube. Maar op de computer blijft het toch wel het leukste!
★ Schoon opgemaakt bedje! Heerlijk! Als je bedje weer net opgemaakt is en fijn ruikt! Die nacht slaap ik altijd zo fijn.


Van vinden jullie van mijn geluksmomenten? Wat was jullie geluksmoment afgelopen week?
Liefs, Nathalie


5 opmerkingen :

 1. Wat een fijn lijstje! De Sims is zooo leuk, maar kost zoveel tijd haha. Gisteren heb ik net een uurtje kunnen spelen, love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke momentjes heb je meegemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sims op de computer blijft het leukst inderdaad haha! dit blijft voor vele een lichtelijke verslaving. Ik ben nog aan het wachten op the vampire diaries 7 & 8.. mijn vriend is 7 aan het downloaden voor mij, zo sad.. meest geweldige serie is dan gewoon klaar... :( jank moment.. nu ben ik bezig met riverdale ook wel de moeite waard

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan ook zo genieten van een spa dag. Daarom heb ik laatst een jacuzzi aangeschaft, zodat ik de luxe van een spa in huis kon halen.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top