maandag 27 februari 2017

#4 geluksmomenten!

Yay! Weer een nieuwe week! Voor mij is het deze week vakantie en ik heb weer een hoop leuke nieuwe dingen op de planning staan. Zo heb ik mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe baantje in de zorg en krijg ik een rondleiding door Amersfoort met andere bloggers! Afgelopen week heb ik weer ook fijne momentjes gehad die ik graag weer met jullie deel!
Mijn oude collegaatjes weer zien. Zo leuk om weer lekker bij te praten en elkaar weer te zien na zo'n lange tijd!
Warme chocolademelk met slagroom. Yummm, daar kan ik echt zo van genieten. Ik ben nooit zo heel gek op slagroom maar bij de chocolademelk.. heerlijk!
Een VOLDOENDE behalen voor die moeilijke kennistoets. OMG! Totaal niet aan zien komen en kon het dagen daarna nog steeds niet geloven. Ik ben nog steeds zo blij dat ik voldoende heb behaald. Voor de afgelopen periode hoef ik gewoon niks te herkansen, happy me!
Quality time with bae. Saampjes naar de bios en gewoon even samen zijn een heel weekendje, dat is gewoon echt fijn.
Mijn laatste zwemles geven. Ik heb het afgelopen jaar zwemles gegeven aan een autistisch kindje wat echt een schatje was! Ik heb het echt met veel plezier gedaan en maar vond het ook wel een goed moment om te stoppen en een ander keuzevak te gaan volgen. Na afloop kreeg ik echt een heel schattig cadeautje van hem.
Een te leuke outfit vinden bij de Mango. Waarvan ik nog twijfelde of ik het nog moest kopen. Nu zit het heel de tijd in mijn hoofd, dus snel maar van de week eventjes terug naar de winkel!
Inspiratie opdoen bij Pinterest. Zegt genoeg denk ik!
Een tweede gaatje laten zetten. Mijn tweede gaatje in mijn oor was al een tijdje dicht gegroeid, wat ik echt super jammer vond. Ik vond het weer tijd om hem opnieuw te laten prikken en ik ben er super blij mee!

Wat waren jullie geluksmomenten afgelopen week? Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat!

Liefs, Nathalie

1 opmerking :

  1. Inspiratie opdoen op pinterest, zekers. Kan ik ook heel erg blij van worden! Daarnaast ben ik ook erg gelukkig geworden van de sale van de H&M.

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top