maandag 6 februari 2017

Birthday wishlist!

Morgen ben ik jarig, dan word ik alweer 23 jaar. Ik ben gek op mode en foto's maken en daarom heb ik altijd wel wat wensen. Vandaag deel ik mijn birthday wishslist met jullie!
Velvet schoenen en tasje
OMG. Velvet, ik krijg er geen genoeg van. Nu ik ze tegen kwam in schoenen dacht ik, die wil ik!
Net als het tasje, die vind ik ook zo leuk. Ik zou dat nog echt graag willen hebben.


Lush
Lush is altijd fijn en kan je me altijd blij mee maken. De meeste geuren vind ik heerlijk en zelf koop ik het altijd niet zo snel. Ik vind het altijd leuk om dit soort dingetjes op mijn verjaardag of met feestdagen te krijgen. 


Babyliss krultang
Ik wil al zo lang een krultang. Ik vind het leuk om mijn haar te krullen maar met de stijltang zakt het toch vaak uit. Ik zou graag de babyliss krultang willen uitproberen, want de reviews beloven veel goeds!

Polaroid camera
Een polaroid camera vind ik nog steeds erg leuk. Eerst had ik altijd zo iets van, dat is niks voor mij. Ik zou het toch erg leuk vinden om belangrijke en leuke momenten vast te leggen en in een fotoboekje bij te houden. Daarom zou ik nog graag een polaroid willen.

Een leuke outfit!
Ooh dit outfitje vind ik zo leuk. Ik ben gek op pasteltintjes en vind babyblauw altijd een erg leuk kleurtje in het voorjaar. Dus dit outfitje zou eigenlijk niet moeten ontbreken in mijn kast...

Oorbellen
Oorbellen heb ik helemaal niet zo heel veel terwijl ik het wel altijd echt je outfit af vind maken. Van dit soort oorbellen ben ik echt fan. Het liefst zou ik er nog een tweede gaatje bij laten schieten. Helaas zijn mijn tweede gaatjes weer dicht gegroeid. Dit staat dus nog wel op mijn to do list!

Wat vinden jullie van mijn birthday wishlist?
& volgen jullie mij al op bloglovin?

Liefs, Nathalie

12 opmerkingen :

 1. Wat een leuke items allemaal! Dat velvet tasje is zo ontzettend mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw, die pantalon ziet er zo lief uit! Heerlijke lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke wishlist! Alvast een hele fijne verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een polaroidcamera blijft zo gaaf! Die zou ik ook wel willen hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yes, dit had ik nodig, ik zie een aantal dingen die ik ook zeker nog op mijn wish list zou willen voor mijn 23e verjaardag volgende maand. Superleuk! <3 Alvast een hele mooie verjaardag <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alvast gefeliciteerd! De Polaroid camera is heel gaaf vriendinnen van mij hebben hem ook. Fijne dag morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele tof lijst! Zo'n polaroid camera blijft heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, hele toffe wishlist! Gefeliciteerd meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die velvet schoenen zijn supertof en Lush is altijd goed natuurlijk :-) Hopelijk heb je een fijne verjaardag met leuke cadeau's gehad!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top