vrijdag 24 februari 2017

De Harry Potter tag!

Geweldig! Ik kwam een Harry Potter tag tegen en dacht die ga ik ook voor jullie schrijven. Zelf ben ik echt gek op Harry Potter, heb ik alle boeken gelezen en heb ik van kinds af aan alle delen gezien in de bioscoop. Vandaag deel ik deze vragen met jullie met mijn antwoorden! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!Wat is je favoriete boek?
Harry Potter en de Vuurbeker.
Wat is je favoriete film?
Harry Potter en de steen der wijze vind ik wel echt denk het leukste. Het hele verhaal en het einde met Voldermoord vind ik zo tof. Het eerste deel is wel echt het echte Harry Potter naar mijn idee. Maar het laatste deel vond ik ook erg gaaf. Kan bijna niet kiezen tussen die twee. Haha! Het laatste deel vond ik echt heel gaaf in de bioscoop en ik kon er zo van balen dat het 'voorbij' was!

Wat is je minst favoriete boek?
Zowel het boek als de film vind ik het minste. De gevangene van Azkaban. Ik vind het verhaal niet zo heel erg leuk vergeleken de andere delen. Ook het einde mis ik een beetje spanning.

☆ Delen van boeken of film die je doen huilen?
Oh, ja ik huil sowieso altijd snel bij films. Elke keer moet ik ook weer huilen bij de Titanic dus ook zeker bij Harry Potter. Ik kan mij nog het beste herrineren dat ik een traan heb gelaten bij het moment dat Sirius Zwarts overleed tijdens dat gevecht. Ik vond het zo niet eerlijk haha!

★Als je een relatie zou krijgen met een Harry Potter personage, wie zou dat dan zijn?
Harry Potter zelf! Vroeger was ik al echt zo fan van hem haha! Vond hem altijd helemaal geweldig, ik had posters, schilderijtjes en zelfs een tas van Harry Potter. Ik vind nu Harry Potter ook nog steeds het leukste!

Op welke afdeling zou je komen?
Sowieso Griffoendor. Die afdeling lijkt me ook echt het leukste!

★Zou je eerder een uil, een pad, een kat of een rat nemen?
Sowieso een kat, dan neem ik gewoon saar mee haha!☆ Favoriete personage?
Harry, hermelien, Ron en Hagrid. Hagrid vind ik echt een leuke rol. Hoe hij altijd om gaat met al die beesten en al zijn ongelukken die hij vroeger heeft gehad. Harry, Ron en Hermelien heb ik altijd al het leukste gevonden. Vind de avonturen die ze altijd samen hebben beleefd altijd erg leuk. Alhoewel ik Hermelien soms wel een beetje te bijdehand/arrogant vond.

Minst favoriete personage?
Argus Vilder. Hij was altijd zo chagrijnig.

 Wat zou je patronus zijn?
Hmm, lastige vraag. Ik denk toch een katachtig soort. haha!

★Als je kon kiezen tussen de Steen der Wijzen, onzichtbaarheidsmantel of de machtige toverstok wat zou je dan kiezen?
Hmm, deze vind ik ook lastig! De onzichtbaarheidsmantel lijkt me heel erg handig maar denk toch dat ik voor de toverstok zal gaan! Ik denk dat je zonder toverstok het niet red in die wereld.

Wat zou je favoriete vak zijn?
Toverdranken of fabeldieren. Toverdranken lijken mij heel leuk met al die foefjes en dingetjes. Fabeldieren lijkt mij daarin tegen ook erg leuk met al die aparte dieren.

★Als je iemand uit de cast zou mogen ontmoeten wie zou dat dan zijn?
Daar hoef ik niet over na te denken, Daniel Radcliffe.

Heb je een van de Harry Potter games gespeeld?
Oooh ja dat weet ik echt nog zo goed! Ik speelde het altijd met een vriendinnetje op de computer. Te leuk spel was dat altijd. Ook speelde we altijd buiten met een vriendje en gingen we altijd met stokken zwaaien en deden we Hermelien en Voldemoord na. Geweldig als je daar over terug denkt!

★Als je op zwerkbal zou zitten wat zou je positie zijn?
Ik denk dat dat niet zo iets voor mij zou zijn. Ik sta liever op de kant aan te moedigen haha!

Favoriete quote?
'Where your treasure is, there will your heart be also'

★Was je blij met het einde?
Mwa, ik denk het niet. Ik heb heel lang gebaald dat het voorbij was. Vond het echt niet leuk. Ik vond het laatste deel wel heel gaaf! Ik was daarom ook blij dat er nu weer een nieuw deel uit kwam met fantastic beasts. Ik ben ook gelijk naar de bios gegaan om hem te zien. Ik hoorde wel een gerucht dat ook het nieuwe boek verfilmd gaat worden. Dat zou ik echt super tof vinden!

Hoeveel betekend Harry Potter voor jou?
Eigenlijk best veel. Ik ben altijd echt naar elke film in de bioscoop geweest en was echt van het begin die hard fan! Zoals ik al vertelde had ik altijd allemaal posters in mijn kamer hangen als kind. En nu nog steeds vind ik het geweldig om alle boeken te lezen en de films te kijken.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze tag te lezen. Ik ben ook heel benieuwd of jullie zo gek zijn op Harry Potter! Let me know!

Liefs, Nathalie

2 opmerkingen :

  1. HOHOHO, ER IS EEN HARRY POTTERTAG?! Waar heb ik gezeten de afgelopen tijd! Die ga ik meteen ook even invullen! (met een linkje naar jouw blog erbij uiteraard ;) ) Het moment dat Sirius sterft is ook bij mij steeds weer een tranentrekker !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha! Moet zo lachen om je reactie, geweldig:) Leuk dat je hem ook gaat invullen! Ga hem ook zeker lezen op jou blog! XX

      Verwijderen

Back to Top