woensdag 22 februari 2017

Even bijpraten & een kijkje in mijn leven.


Mijn blog bestaat nu alweer ongeveer een half jaartje, wat ik echt super leuk vind!
Dankzij het bloggen heb ik zoveel leuke dingen al mee mogen maken, een nieuwe hobby erbij en ben ik al zoveel geïnspireerd! Soms vind ik het bloggen ook wel een beetje lastig naast mijn drukke studie dus ik dacht vandaag even met jullie bij te praten..Mijn nieuwe droom!
Sinds dit jaar studeer ik de opleiding verpleegkunde. Zoals sommige van jullie misschien wel al wisten. Daarvoor heb ik een hele andere opleiding gestudeerd op het gebied van styling. Na een paar maanden werken wist ik het eigenlijk wel, dit is niks voor mij!
Uiteindelijk is dit echt een super goede keuze is geweest! Dit is echt mijn ding, waar ik echt helemaal op mijn plek zit! Tegelijk ben ik ook met mijn blog begonnen. Wat ik echt super leuk vind! Ik word veel geïnspireerd door andere mensen, heb echt al veel geleerd en kan ook mijn eigen creativiteit kwijt. Het is als een hobby ontwikkeld die ik voor geen goud kwijt meer zou willen raken. Ik kan geen leven zonder meer voorstellen! Overal even een fotootje maken. Mijn dag beginnen met blogjes lezen, outfitfoto's maken en make-up testen!

Maar soms vind ik het zo lastig om mijn studie met mijn blog te combineren. De overstap van styling naar verpleegkunde is al best groot en dan ook nog is HBO is echt nog steeds wennen. De manier van les geven, veel thuisstudie en de manier van toetsen vind ik nog best lastig! Ik probeer altijd drie artikels online te zetten per week maar merk dat ik dat soms niet bij kan houden.
Ik heb zovéééél ideeën die ik nog met jullie wil delen maar soms moet ik echt even denken aan mijn studie. De afgelopen periode heb ik het super druk gehad, met veel toetsen. En ik kan het nog steeds niet geloven, maar ik heb gewoon alles gehaald!!

Ja, echt zo blij! Maar zoals jullie misschien wel uit mijn verhaal kunnen opmaken. Ik heb t wel heel lastig en moet er al mijn tijd in stoppen om alles bij te houden. Toen ik de opleiding begon had ik nog niks aan kennis van anatomie, pathologie en fysologie en was het vooral op dat gebied ook echt inkomen. Alles leek op dat gebied chinees!

Nu gaat het wel een stuk beter, ben ik gewend aan de manier van les geven en heb ik wel echt een leermethode voor mijzelf ontwikkeld. Ik hoop echt dat ik de volgende toetsen ook mag halen en wil mij echt zoveel mogelijk richten op mijn studie. Want ik wil zo graag mijn nieuwe droom waarmaken!

Bloggen
Natuurlijk blijf ik bloggen. Dit is mijn nieuwe passie waar ik mijn creativiteit kwijt kan, want natuurlijk mis ik dit wel bij mijn studie! Ik probeer gewoon nog drie artikels per week te plaatsen maar dat zal soms wel lastig worden. Ik wil echt mijn focus leggen op mijn studie zodat ik die kan behalen. Ik merk dat het eerste jaar nu echt even lastig is en ik soms echt even bij moet komen van alle drukte om mij heen. Ik wil ook wel eens tijd voor mijzelf over houden en even kunnen bijkomen. Natuurlijk is bloggen ook een stukje ontspanning maar even genieten van een drankje doen op terras of lekker netflixen is ook wel eens fijn! Vaak plan ik alles wel goed in en maak ik veel foto's in één keer zodat ik goed vooruit kan werken. Maar het lukt dus niet altijd voor mij! Ik wou laten op deze manier laten weten waarom er soms geen artikeltjes online staan. Herkennen jullie dit ook? Dat het soms zo druk is om te combineren? Ik hoor heel graag jullie verhalen!

Liefs, Nathalie

2 opmerkingen :

  1. Ik ben blij dat je het bloggen niet opgeeft, maar ik herken je verhaal maar al te goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bloggen, stage, werk en school zijn ook voor mij erg moeilijk te combineren. :/

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top