woensdag 1 maart 2017

Home & bedroom inspiration

Wegdromen op Pinterest vind ik altijd zo fijn. Van leuke vakantie kiekjes tot interieur vind ik geweldig om te bekijken. Als ik zo meteen weer samen met Wes op mijzelf ga wonen wil ik door middel van moodboards mijn huis weer inrichten. Vandaag deel ik mijn inspiratie moodboards met jullie. Kijken jullie mee?Eerst was ik zelf helemaal gek op een landelijke stijl. Nu ben ik daar best wel op uitgekeken. Zo meteen wil ik het liefst in ons huis gaan werken met natuurlijke en lichte kleuren. Ik vind dit heel rustig en een mooi effect geven. Zelf ben ik ook gek op pastel tinten en dat kan je hierbij goed combineren. Een grijze bank vind ik ook heel tof. Of het dan een 3-zits of een hoekbank wordt.. ik denk toch een drie zits. Dan kan je er een toffe stoel bij combineren. Zelf vind ik een vlinderstoel van bruin leer ook heel gaaf! Toen ik nog bij intratuin werkte hadden ze er eentje van Riverdale. Die vond ik toen heel tof! Een hangstoel vind ik ook heel gaaf. Met een leuk bondje erin. Zonder bondjes en plaidjes kan ik niet, dat zie je ook wel terug in het moodboard haha! Het liefste combineer ik het ook met mooie planten. Planten maken echt je interieur af!


Bij de slaapkamer wil ik het ook in rustige tinten in combinatie met brons houden. Ik vind hanglampen bij het nachtkastje ook zo´n leuk idee. Dat zou ik ook echt willen toepassen.
Schilderijtjes met teskten en zwart wit foto´s vind ik ook echt tof! En natuurlijk cactussen.

Als je het leuk vind om mij op pinterest te gaan volgen kan dat hier!
Wat vinden jullie van mijn inspiratie voor de woon en slaapkamer? Zou ik ook mijn inspiratie voor de badkamer en keuken met jullie delen? Let me know!

Liefs, Nathalie

3 opmerkingen :

 1. Wat een leuke inspiratie! Ik vind alles echt heel erg mooi. <3
  Ik vind de pastel tinten ook zo leuk voor in je interieur!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan hier zo intens van genieten! Love to Tumblr & Pinterest.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top