vrijdag 10 februari 2017

It's so marble!

Eindelijk weer een outfitpost online! Na al die drukke weken op school heb ik weinig tijd gehad om outfitfoto's te maken. Afgelopen weekend had ik eindelijk wat tijd vrij en ging ik gelijk op pad om foto's te shooten. Kijken en lezen jullie mee?

Een tijdje geleden kocht ik dit marmer jasje bij de Costes. Ik ben gek op Marmer en had dit jasje wel eens vaker zien hangen. Toen vond ik hem elke keer te prijzig. Nu ik hem in de sale zag hangen kon ik het niet meer weerstaan en kocht ik hem meteen. Ik heb hem gecombineerd met een grijze/zwarte broek van The Sting. Een gehele zwarte broek vond ik toch zo zwart/wit en iets te flets overkomen. Het marmer in het jasje is ook een beetje grijzig n zo vind ik de overloop mooier en de combinatie perfect. Bij Costes heb ik er trouwens ook een marmer kettinkje bij gekocht voor €1,00 euro! Voor dat geld kon ik het niet laten liggen.


De zakken en achterkant van het jasje hebben franjetjes. Dit vind ik leuke details aan het jasje. Het jasje zelf is van heel fijn en stevig materiaal gemaakt. Dus echt goeie kwaliteit. Om de match een geheel te maken heb ik ervoor gekozen een zelfde kleur top te dragen als de broek zodat het jasje een echte eye cather is!

Jasje - Costes
Ketting - Costes
Top - The Sting
Broek - The Sting
Tasje - The Sting
Schoenen - Elise Store

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs, Nathalie


6 opmerkingen :

 1. Leuk vest! Outfitfoto's maken is inderdaad echt iets waar je tijd voor moet hebben, je doet het niet 'zomaar' even en je moet ook nog eens een leuke locatie zien te vinden :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tof patroon! Leuke foto's. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, ik snap echt meteen waarom je die blazer gekocht hebt! Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat een toffe outfit, helemaal mijn ding! ik vind dat jasje geweldig<3 Groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een super toffe jas, ik hou ook van marmer print! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top