zaterdag 4 februari 2017

Koffie hotspot Barista Café!

Hèhè! Eindelijk de tijd om weer blogjes te schrijven en weer leuke hotspotjes op te zoeken. Jullie zullen het vast wel gemerkt hebben dat er afgelopen donderdag geen artikel online stond. Ik had het namelijk zóóó druk met alle toetsen en die zijn nu eindelijk voorbij! Een fijn moment om lekker te lunchen met opa en oma in Gouda. Ik ben namelijk bijna jarig en daarvoor gaan we altijd even met zijn drietjes de stad in. We bezochten Barista Cafe in Gouda en wat een heerlijke koffie hebben ze daar! Yum, kijken en lezen jullie mee naar deze leuke hotspot?

De inrichting van dit leuke hotspotje vind ik al echt te leuk. Ik vind de combinatie van bronzen tintjes, de industriële materialen en de plantjes zo leuk.  Ik vind planten en bondjes je interieur altijd echt afmaken. En zo ook dus bij deze hotspot. Ik heb samen met mijn opa en oma heerlijk op een bankje geploft en genoten van een speciale latte met marshmallows! Daarover straks meer. Ik vind deze plek ideaal om te genieten van een bak koffie met een heerlijk gebakje, maar ook om je even terug te trekken in je studie.De koffie was zooo lekker! Het was een latte met een scheutje caramel. I love it!
Daarna hebben we ook ook heerlijk broodje gegeten. Zelf koos ik voor een broodje carpaccio. Daar kan ik echt geen genoeg van krijgen. Met een zelf gemaakte ice thea! YUM! Het werd erg leuk geserveerd op een plankje met wat chipjes.

Het broodje was ook erg lekker met zelf gemaakte pestodressing. Echt een aanrader als je een keertje Barista Café op gaat zoeken. Barista Café zit namelijk niet alleen in Gouda, maar ook in steden zoals Breda, Amersfoort en Haarlem. Op de website kan je natuurlijk vinden welke bij jou in de buurt zit. Ik vind dit hotspotje ieder geval erg leuk en ga het zeker nog een keertje opzoeken om tijdens het leren voor mijn studie een kop koffie te drinken.
Ohja! En trouwens, ik ga voortaan mijn blogschema iets veranderen. Vanaf volgende week kunnen jullie op maandag, woensdag en vrijdag artikeltjes verwachten!

Wat vinden jullie van de inrichting? Vinden jullie het ook een leuk hotspotje?
  
Liefs, Nathalie

1 opmerking :

Back to Top