vrijdag 17 februari 2017

Red is the new black!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog! Ik heb namelijk weer zoveel leuke foto's gemaakt met Evelien! Ik ben gek op koopjes en vind het zo leuk om mooie items in de sale te scoren! Pas geleden ik een rode blouse van YAYA tegen, waar ik al een heel tijdje verliefd op was. Nu die met 70 procent korting hing kon ik hem niet laten hangen. Vandaag heb ik een artikeltje voor jullie met hoe ik mijn nieuwe blouse combineer.

En wat vinden jullie van mijn outfit? Ik vind het t mooiste om er een witte broek bij te combineren. Dat vind ik het beste bij mijn blouse passen en is het een echt eye cather! Ik heb mijn blouse gecombineerd met mijn velvet schoenen van My Jewelley. Leuk zijn ze he? Toen ik ze zag op instagram heb ik ze gelijk gekocht. Ik ben gek op velvet en vind ze zo tof voor de zomer!

Blouse - YAYA
Broek - Zara
Schoenen - My Jewellery
Oorbellen - Costes
Tasje - Pieces

Liefs, Nathalie
4 opmerkingen :

Back to Top