woensdag 15 februari 2017

Review BaByliss Curl Secret!

Ooooh ladies vandaag heb ik toch zo'n leuk aritkel voor jullie online staan. Namelijk een review over de BaByliss Curl Secret C1200E! Ik ben zelf altijd gek om mijn iets leuks met mijn haar te doen. Een krultang wou ik al heel lang graag hebben maar dan vind ik het wel belangrijk dat het een goede is. Met de stijltang krulde ik het ook vaak maar dan zakte het toch vrij snel uit, zeker als ik eventjes buiten was geweest. Voor mijn verjaardag kreeg ik de BaByliss Curl Secret C1200E van mijn ouders. Benieuwd naar het review en het resultaat? Neem dan snel een kijkje!


De BaByliss Curl Secret is een krultang die krullen automatisch krult! Echt zo fijn want dan heb je nooit meer de struggle dat je bijna niet achter bij je haren komt. Ik had namelijk altijd dat mijn krullen handmatig voor goed lukte maar aan de achterkant maakte ik er vaak een potje van.
Maar goed, de BaByliss secret krultang heeft dus een automatische kruller. Het is een veilige manier om drie verschillende soorten krullen te creeeren. Ik heb hem getest en vandaag een review voor jullie!

Het was in het begin wel eventjes wennen. Hoe gebruik je het nou? Of straks zit mijn haar er in vast.. allemaal van die gedachtes die bij mij mee speelde. Ik kan je nu eigenlijk al verklappen, ik wil niet meer anders! Het is echt namelijk een hele handige, eenvoudige en fijne manier om je haar te krullen. Op de krultang zitten drie verschillende manieren om je haar te krullen. Je kan voor grof, compact grove krullen, compacte krullen en waves. Ideaal om te combineren voor een gewone dag school of een feestje. Zelf kies ik vaak voor de groze krullen, omdat ik al wat langer haar heb. Ik vind dat het mooiste effect geven. Je kan daarbij ook voor je eigen tempratuur kiezen wat het beste bij jou haar past. Ik zet hem meestal op 210°C. Omdat ik best dun haar heb. Als je wat dikker haar hebt, kan je hem op 230°C zetten. Door middel van een timer weet je ook precies wanneer de krul klaar is.

Maar blijft het ook wel heel de dag zitten? Ik kan vol mondig zeggen ja! Ik ben er zo blij mee, het zakt natuurlijk wel een beetje uit maar niet extreem. Aan het einde van de dag zit het nog mooi in model en met een mooie slag of krul.

Daarnaast heeft de BaByliss Curl Secret een ionische functie. Daar voorkomt statisch haar en geeft je haar een natuurlijke glans! Dat zie ik ook goed terug. Behalve als ik er echt met een borstel weer doorheen ga word mijn haar wel weer statisch. Maar dat kan natuurlijk ook aan mijn haar liggen. Vaak haal ik er nu even een hand doorheen om een mooi effect te krijgen. Benieuwd naar het resultaat? Ik zal het laten zien op de volgende foto's!


Conclusie `
Op de foto's heb ik de grove krullen gemaakt, dat vind ik het meest natuurlijk. Ik vind de BaByliss Curl Secret echt een aanrader. Je kan tussen verschillende krullen kiezen, is gemakkelijk in gebruik en is voor ieder haartype goed in gebruik. Ik vind het ook fijn dat je kwaliteit van de krullen zo goed zijn en dat je er een dag echt plezier van kan hebben. Ik vind de krullen ook heel natuurlijk overkomen en vind het resultaat erg mooi.  

Wat vinden jullie van deze krultang? Zouden jullie hem ook gebruiken?
Liefs, Nathalie3 opmerkingen :

 1. Wat een mooie, natuurlijke krullen kun je hiermee maken! Denk dat mijn haar echt te zwaar zou zijn voor zulke krullen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne review naat! Ik vind de krullen super mooi. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige krullen! Denk dat dit niet zo handig is voor mijn eigen, dunne krullen, ze zijn zo breekbaar. Maar het lijkt me wel leuk om eens een 'ander' soort krullen te maken haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top